sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Parasta antiikkia ovat vanhat ystävät


Mietin tuossa eilen Venlalla, miten harvoin oikeasti oon kavereilla yötä tai kuinka monella kaverilla ees oon ollu yötä oikeastaan. Koska numero oli varsin vähäinen, olin enemmän ku onnellinen, että olin saanu tehtyä pitkäaikaisen suunnitelman ja menin kahdeksan vuoden ystävyyden jälkeen ekaa kertaa Venlalle yöksi. 
  
Meillä oli aivan parasta. Me höpötettiin, herkuteltiin ihan liikaa, katottiin täysin tilanteeseen sopivaa elokuvaa (eli Naiset, suosittelen kaikille siinä tilanteessa, kun miehet on ollu ääliöitä), oltiin sääskien syöttinä, pörrättiin Demissä keskellä yötä, käveltiin vähän kauemmas kuvailemaan onnistunein tuloksin, naurettiin, syötiin vielä vähän lisää ja harrastettiin yöllisiä keskusteluja kummallisten ihmisten kanssa. Kunnes mie sitte jossakin vaiheessa nukahin. Eikä minusta ollu ollenkaan paha herätä ihanan ystävän tuijotukseen ja höpötellä loputkin jutut loppuun, kunnes oli pakko lähteä kotiin.

Tällaista pitää harrastaa ehdottomasti useamminkin ♥

2 kommenttia:

  1. Hei mitä noi kangas-kuva-teksti-jutut tossa ekassa kollaasissa on? superihania! :) ja kiva postaus :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitokset! ne on tuon venlan huoneessa olevia verhoja, oli jostaki ihan perus kaupasta ostettuja, joten kannattaa tsekata cittarit ja kodin terrat sun muut läpi, jos semmoset haluat! :)

      Poista