maanantai 10. kesäkuuta 2013

Vaitiolovelvollisuus ja rappiolapsen paluu


Minun työpäivä alko jäätävän ihanalla hymyllä ja sillä, että halleluja soi minun pään sisällä. Joskus on vaan aika ihanaa olla töissä valokuvaamossa, jossa sama hymy saattaa tulla vastaan useammankin kerran. On silti aika masentavaa palata maan tasolle, kun tajuat, että vaikka tietäisitkin kyseisen hymyn omistajan nimen, puhelinnumeron ja osoitteen tuosta vaan, et voi vapaa-ajalla käyttää kyseisiä tietoja yhtään minnekkään, koska vaitiolovelvollisuus. So sad and too bad, mutta ehkä mie törmään siihen hymyyn vielä joskus! :)
             Töissä tuli kirjoteltua makia pino laskuja, joitten takia panikoitiin Jennin kanssa, kun aina ei ihan hoksottimet ole kohillaan. Siinä vaiheessa, kun mietin minun tutun osotetta kauan (jonka siis oikeasti tiiän miettimättäki), on aika keittää kahvit. Päivä meni kuitenki taas nopeasti ja niistellen, sillä vaikka olinkin töissä, nenää sai niistää useampaan otteeseen, eikä fiilis ollu katossa (okei, kyllä se osittain oli aiemmin mainitun seikan takia). 

Tännään tuli myös nähtyä tyttöjä, kun Eevikin on vihdoin ja viimein saapunu kotiin (se lurjus kyllä lähtee kohta taas). Käytiin tyylikkäästi Mäkkärissä (koska kellään ei ole vielä palkkapäivä ja tuolla yhdellä työttömällä ei koskaan) nauramassa räkänaurua ja avautumassa koko viikon asioista vielä enemmän, mitä Kikissä on tullu vaiheltua kuulumisia. Samalla Lumi teki myös meiän mäkkärireissun ruumiillistuman. 

Meiän perheen tämän kesän lomamatka on muuten varmistunu ja meillä on suuntana tänä vuonna Berliini! Hallå ja sitä rataa. Mie oon käyny Saksassa kerran aiemminki (Münchenissä 2010), mutta koska kohde on nyt eri, niin minua ei haittaa yhtään! Oon nyt alkanu tekemään listaa siitä, mikä kiinnostais nähä, mutta oon saanu aika säälittävän kokosen luettelon siitä, sillä nyt ekana on tullu vaan mieleen Berliinin muurin pätkä. Jos siis joku on ollu Berliinissä, niin ehotuksia kehiin! :)

4 kommenttia: