sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Merihädässä


Mökkeily on hyvästä, mutta jossakin vaiheessa sitä alkaa tulla niin mökkihöperöksi, että kannattaa harkita jo lähtemistä. Minun tapauksessa höperyys alko jo puolen tunnin päästä sisälle astumisesta, jolloin sain loistavan ajatuksen, että lähetäänpä Lotan kanssa soutelemaan viereiselle järvelle - yolo ja niinhän me mentiin. En tiiä, tuliko siitä sitte yhtään mitään, ko mie päätin soutaa ite ja napata Isin siihen kyytiin mukkaan... Muutenki yhen yön juttu meni melko loistavasti, kun sai käyä rantasaunassa ja juosta sieltä naku-uinnille (kaks 50 have to do -asiaa tälle viikonlopulle, tsek!), ottaa aurinkoa melkein ilman hyttysiä, kattoa kunnon Disney-klassikkoa veehooässänä ja syyä tuoreita marjoja. 

On aina hyvä vaihtoehto alkaa heti edelliset laukut purettuaan pakkaamaan uusia, koska kukapa nyt kesälomalla jäisi aurinkoon loikoilemaan, kun on mahollisuus lähteä huuattamaan keskelle mettää kahtakymmentäviittä lasta? Niimpä mieki siis suuntaan heti huomenna hammaslääkärikäynnin jälkeen partioleirille johtajaksi - jeejee! Nähhään taas muutaman ajastetun postauksen merkeissä ja sitten myöhemmin ihan muuten vaan, koska aattelin vaihteeksi viettää mahollisesti kamerattoman viikon. :)

ps. kameraton viikko ei silti tarkota sitä, etteikö minua vois mahollisesi bongata päivittämästä Instagramia nimimerkillä annadelee

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia taas! Kunpa meilläkin olis jonkulainen kesämökki ku mökkeily vaikuttaa niin kivalta!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitokset! mökkejähän voi nykyään vuokraillakki, että eiku menoksi vain! tuo mökki ei varsinaisesti oo meiän perheen, vaan mummin miesystävän, mutta sujuvasti mekin siellä aina vieraillaan - ja mökkeily todellakin on kivvaa, suosittelen :)

      Poista