keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Metsälapsien paluu


Olen selviytyjä ja ihmisten ilmoilla taas! Elän ihan sunnuntaifiiliksissä, enkä millään jaksais nousta tästä sängystä tyhjentämään tiskikonetta, purkamaan rinkkaa, syömään, laittamaan hiuksia tai näyttämään ihmiseltä jälleen (vaikka tuskin se onnistuu, koska naama kukkii ko viimistä päivää...). On ihan mielettömän ihanaa lähteä pariksi päiväksi keskelle ei-mitään ihanien tapausten kanssa, joita näkee ihan turhan harvoin. Puhuttiin tyttöjen kanssa just siitä, miten kamalalta kuulostaa, kun me sanotaan nauttivamme siitä, että ei oo sähköjä, ei juoksevaa vettä, ruoka pitää laittaa kaasuhellalla ja jos meinaa käydä saunassa, se pitää ite lämmittää ite hakatuilla puilla ja vedet pitää kantaa järvestä ihan ite kiukaan viereen lämmitettäväksi. Harva nykynuori selviytyy semmosesta (en yhtään väheksy ketään silti, mutta miettikää nyt!). Ja meistä se on ihanaa. 

Selkä on pitkästä aikaa taas kunnossa muutamien rusautusten jälkeen ja masua on täytetty seuraavan viikon edestä jo, mutta ei se haittaa! Parasta on henkevät keskustelut keskellä yötä ja reissut ulkohuussissa, kun sinne ei oteta mitään lamppua mukaan, ettei vaan nähdä niitä jättihämähäkkejä siellä seinillä.

Nyt on kuitenkin pakko jatkaa elämää, sillä luvassa on ruotsalaisia sukulaisia, ruokailua ulkona (halleluja, mikä sää!) ja sitten illalla voin taas käpertyä peiton alle kattomaan Carrien päiväkirjoja.
Oon muuten ettiny tässä viime aikoina jotaki sarjaa, mitä alkaisin kattomaan - ehotuksia, oisko? :)

12 kommenttia:

 1. greyn anatomia tai oc! Sit voiaan pitää yhessä maratoneja.
  ps. hitsit ku en oo päässy kännykällä kommentoimaan mut oon taas back!! c u 2morrow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo koskaan kattonu yhtään jaksoakaan ooseestä joten vois! ;) see ya!

   Poista
 2. Tuli jotenki hyvä mieli tästä postauksesta! :-) ja katottaviksi sarjoiksi voisin ehdottaa omia lemppareita pretty little liarsia ja gossip girliä, hdfin -nimiseltä sivulta katsottavissa :) mistä ite oot kattonu tota carrien päiväkirjoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että tuli hyvä mieli! ♥ oon joskus kattonu gossip girliä, mutta aina unohan, mihin jäin ja se on vähän semmonen, että kesken kaiken jos hyppää mukkaan, nii ei välttämättä tajua! mutta seki vois olla hyvä vaihtoehto taas vaihteeksi. pretty little liarsia en oo koskaan kattonu, vaikka kaikki hehkuttaa!
   oon kattonu carrien päiväkirjoja subilta aina keskiviikkosin ko se tullee ja jos oon unohtanu, niin katsomosta. en nyt halua hurauttaa koko sarjaa kerralla, että on jotaki, mitä oottaa :)

   Poista
 3. mistä katot carrien päiväkirjoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinku tuossa ylempänä jo vastasinki, niin katon subilta sillon ko se tulee ja jos en ehi, niin myöhemmin sitte katsomosta. en halua ahmia koko sarjaa tällä kertaa, vaan haluan, että on jotain, mitä oottaa :)

   Poista
 4. yksinkertaisesti ihania kuvia taas <3

  VastaaPoista
 5. Greyn anatomia ja Criminal minds on tosi hyviä! kannattee kattoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. criminal mindsia oon vissiin joskus telkkarista kattonu ja se ainaki oli hyvä! :)

   Poista
 6. Ihania kuvia, hauska tunnelma välittyy näistä!! :)

  http://reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista