maanantai 1. heinäkuuta 2013

Niin iso kriisi että hiuksetkin lähtee päästä


Oon nyt ihan täpinöissäni ja paniikissa samaan aikaan. Sain vihdoin varattua itelle ajan kampaajalle ja tällä kertaa kampaamoon, jossa en oo koskaan käyny. Vaihan kampaajaa yleensä vaan pakkotilanteissa ja kaiken kaikkiaan oon käyny tähän mennessä kolmella eri kampaajalla - yks leikkas mulle ottahiukset pienenä korviin asti ja kampaaja vaihtu saman tien, yks on aivan paras ja kävisin sillä vieläkin, mutta hänen henkilökohtasista syistä ei enää leikkaa kovin usein (ja tietenki just minun tuurilla leikkaa sillon, kun multa ei tartte leikata) ja viimeisin on edellisen korvike, jonka aion nyt vaihtaa - mulla ei vaan yksinkertasesti synkkaa sen kanssa, vaikka mitään kummosempaa virhettä ei oo tullu.

Anyways, oon löytäny uuden kampaajan Rovaniemeltä ja menossa sille ens maanantaina. Ongelmana vaan on se, etten tiiä, haluanko lyhyet hiukset takasi vai pidänkö pitkinä. Tykkään molemmista ja tiiän, että multa joudutaan ottamaan tosi paljon kuiviaki latvoja jo pois, koska viimeksi oon istunu kampaajan tuolissa joulukuussa. Jos mulle leikataan lyhyet, minun pää kihartuu entisestään ja kiharoistahan mie tunnetusti tykkään. Toisaalta rakastan näitä pitkiä hiuksia ja oon oppinu laittamaan nää tosi nätisti - pitkät hiukset tarttisin sitte takasin vanhoihin (joihin on kuitenki enää vaan yks ja puol vuotta!), enkä oo varma, ehtiskö ne kasvaa. 

Moni kavereista kannattaa lyhyitä, mutta en oo ite ihan varma. Nyt siis kaipailisin teiän mielipiteitä, että kummat sopii paremmin! Oon enemmän ko kiitollinen jo valmiiksi kommenteista. :)

Fiksuina ihmisinä varmaan tiiätteki jo, mutta mainitaanpa kumminkin, että kaksi ensimmäistä kuvaa on ihan netistä kopsattuja tapauksia. :)

14 kommenttia:

 1. Tykkään noista pitemmistä kyllä enemmän! :)
  Mullakin on nyt pitkät hiukset (kasvatusoperaation tuloksena), ja oon miettiny lyhyiks leikkaamista. Saatan leikkauttaakkin syksyllä olkapäiden kohdalta, että ne ehtis kasvaa jonki verran sitten seuraavaks kesäks :) pitkä tukka on niin ihana, ja kyllä sitä katuu vähän kun leikkaa lyhyeks :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, kerranki joku, joka ei oo suoraa huutamassa lyhyiden perään! :)

   Poista
 2. Molemmat on kivat, mut tykkään ehkä enemmän noista pitkistä. :)

  Ite meen keskiviikkona leikkauttaan hiukset pitkästä aikaa lyhyemmiks, pelottaa vähän, mut kyllähän ne sit takas kasvaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos avusta! niin ainahan ne saa kasvatettua taas :)

   Poista
 3. Sulle sopis tosihyvin lyhyetki! Ite en vaa uskaltais leikata lyhyitä ku tykkään ite pitkistä hiuksista enemmän.

  Ps. Nyt ku sanoit nii oikeeest onko vanhoihin enää NOIN VÄHÄN aikaa?!?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mietin kans ite, että uskallanko, koska nää pitkät on kuitenki niiiiiin kivat! :) ja joo, puoltoista vuotta - tässä tullee jo kohta kiire parin metästyksessä :D

   Poista
 4. lyhyet anna!! vaihtelua ja sopis sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän ne ois, mutta pelottaa, ettei ne ehi kasvaa vanhoihin tai jos en tykkääkkään niistä! joojoo, kyllähän ne kasvaa, mutta minun hiukset kasvaa kuitenki kohtuu hitaasti... :)

   Poista
 5. ihana ulkoasu, varsinkin banneri!:)

  http://followyourdreams-oona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä sulla on kivat hiukset nytkin c: ja aivan ihana toi banneri!

  cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos, mieki tykkään näistä! ja kiitokset vielä kerran :)

   Poista
 7. Aivan ihanat nuo hiukset tuossa punapaitasessa kuvassa, mutta toisaalta niin on nuo pitkätkin :D en ossais kyl päättää!Pitkissä toisaalta se että niitä saa värkättyä niin monella tavalla (erityisesti Lotan kannalta hyvä :D), kaikenlaisille nutturoille sun muuta...Mutta innoissaan ootan et saan nähä mihin ratkaisuun sie päädyt! :)

  T. mysteeriannadelefanittaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä ko tietäis itekki, mitä nyt sitte teen tälle päälle! :) ja hah nyt jäi kyllä mietityttämään, että kukakohan sie oot :D

   Poista