sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ruohikko kutittaa varpaitani vieläkin


Päivä likaisilla hiuksilla ei ole mitään. Se on elämää, kun on aikaa odottaa illalla olevaa saunaa. Vaihtaa kotityöt hyvään kirjaan ja maata vain keinuen pihakeinussa, johon paistaa aurinko. Se, kun pakoilee ohikulkevia tuttuja, ettei tarvitse esitellä yhtä kukkivaa naamaa kuin kukkapenkki. Kun saa nukkua pitkään ja lähteä muuten vain keskellä päivää kävelemään kaverin kanssa jäätelölle ja juoruamaan. Se on elämää, kun yhtäkkiä voikin mustien farkkujen sijaan laittaa jalkaan melkein käyttämättömät vaaleanpunaiset shortsit ja juoda ihan liian paljon esansseilta maistuvaa vaaleanpunaista juomaa. Ja se, ettei tarvitse sukkia, mutta voi pitää niitä silti, jos vaikka välillä rupeaisi palelemaan. Vähän niinkuin silloin, kun illat viilenee ja istut takapihan terassilla vanhempien kanssa tyhjät lasit pöydällä, joissa joskus oli jotain keltaista. Se on elämää, kun tekee vaikka mitä, vaikka oikeasti ei tee yhtään mitään. Pitää vaan laittaa popit korville ja nauttia elämästä.

ps. mulla vähän naurattaa, koska mulla ei oo hajuakaan, miltä tämän postauksen kuvat näyttää, koska istun tälläki hetkellä pihakeinussa ja en tietenkään auringon takia erota melkein yhtään mitään tästä näytöstä... :D

4 kommenttia:

 1. moikka! miten saat tuon linkkipalkin bannerin alla keskitettyä, ja vaihdettua tuon oikealla olevan selausjutun pinkiksi? :) tai mistä oot löytäny noi ohjeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nuo sivut oon saanu keskitettyä tällä ohjeeella:
   http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/heipahei-blogger-otsikko-ei-nayta.html

   ja selausjutun oon saanu vaihettua tämmösellä koodilla, joka laitetaan mallin mukauttamistsydeemissä samaiseen paikkaan, mihin ylemmänkin ohjeen koodi:

   ::-webkit-scrollbar { width: 10px; height: 5px; }
   ::-webkit-scrollbar-button:start:decrement,
   ::-webkit-scrollbar-button:end:increment { height: 0px; display: block; background: #0000000; }
   ::-webkit-scrollbar-track-piece { background: #000000; }
   ::-webkit-scrollbar-thumb { height: 50px; background-color: #171717; }
   ::-webkit-scrollbar-thumb:hover { background: #171717; }

   #-merkin jälkeen olevat jutut on värikoodeja, joita voi muuttaa. ite sain tuon vaaleanpunasen koodin katottua esim. fontin värin muuttamiskohdasta, kun niissä on nuita värikoodeja kans :)

   Poista
  2. okeei, kiitos tosi paljon!! :)

   Poista
  3. eipä mittään, autan sen minkä muistan näistä jutuista vielä! :)

   Poista