perjantai 5. heinäkuuta 2013

Viimeinen vähään aikaan


Viimeisen työpäivän aamuna pesin pitkät hiukseni suihkussa hartaasti, kokeilin uutta ja taivaallista näkkäriä (ok, sitä on ollu meillä ikuisuuden, mutten oo uskaltanu maistaa) voin kanssa ja heräsin varmaan ihan liian myöhään, mutta mitäpä ois töihin lähteminen ilman kiirettä? Ajoissa olin, avasin liikkeen ja aloitin työt. Lounaaksi minulla oli kaksi hodaria, sillä Äitin mielestä yksi ei riitä. Siispä söin kaksi. Viimeinen päivä oli täynnä hässäkkää ja viimeisen viiden minuutin aikana ehdin hoitaa vielä hankalankin tapauksen, jonka jälkeen sain kiitokset työnantajalta, työtodistuksen käteen ja tervetulotoivotukset ensi syksyksi. 
Oli työskennellä kanssani.

Diy-projekti edistyy, vaikka keskeytyiki hetkellisesti. Kuuden jälkeen Lumi tuli meille höpöttämään, syömään jäätelöä ja kuvattavaksi. Yllä oleva kuva Lumista on mahdollinen uusi profiilikuva, mutta muita kuvia tekin näätte vähän myöhemmin. Nyt aion nauttia lomasta. :)

2 kommenttia:

  1. tosiaan... mieki tarttisin todistuksen. ja "oli työskennellä kanssani"? :-D meetkö siis sinne nyt syksyllä taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samuli tekasi sen hetkessä, että ei se oo ko kysyä! se on vähän vaihtelevasti siellä töissä, niin varmaan kannattaa laittaa s-postia sille. ja siis joo, se sano, että jos on aikaa lukion ohella, niin voisin ottaa yhteyttä, että josko tulisin muutamia tunteja aina välillä tekemään :)

      Poista