maanantai 12. elokuuta 2013

Enemmän nousevaa kuuta


Viimeisetkin koulukirjat ja -vihkot on päätyny vihdoin minunkin reppuun ja normaalit lukiotunnit on kunnolla alkanu. Mulla oli tänään kaheksasta vartin yli kolmeen koulua, josta selviydyin kunnialla. Tunnit on vielä aikalailla pelkkää alkuhöpöttelyä - kerrotaan vaan, mitä kurssi pitää sisällään ja millasia muut aineen kurssit on ja semmosta normaalia infoa. Paitsi meiän kuviksen ope, joka puhu kaikesta mahollisesta mustien kuutioiden ja Pussy Riotin välillä ihan kiroten aina tarpeen tullen mainittematta sanaakaan siitä, millasia meiän kaikki kuustoista pakollista kuviksen kurssia tulee olemaan - siis aivan mahtava opettaja jo nyt. Oikeasti.

Viikonloppuna Pinjan näkemisen lisäksi katoin elokuvia, makasin sängyssä dataamassa, harrastin jälleen kerran suihkussa laulamista (sain kehuja äitiltä jälkeen päin, eli ei ihan jääny äänet vaan suihkuun...) ja päällystäny kirjoja ja vihkoja. En tajua, mikä into mulla on aina vähän tuunailla vihkojen kansia, mutta tämänkään kurssin vihkot ei siltä säilyny - osa on vielä alkuperäsissä kansissaan, kunhan keksin niihinkin jotain kivaa.

Pitäisi kuvata enemmän ja miettiä kirjoittamista enemmän, mutta nyt koulu vie enemmän aikaa (tai siltä se ainaki tuntuu, hyvä perustelu blogilusmuilulle - ehkä oikeasti siitä puhuminen vaan vie niin paljon aikaa, kun on niiin paljon asiaa). Nyt kuitenkin enkun läksyt, hiusten kiharrusta ja Percy Jackson: Salamavaras, jota oon oottanu ko kuuta nousevaa - oon nimittäin lukenu ne kirjat, mutta elokuvaa en oo vielä nähny, vaikka uusiki saa ensi-iltansa parin päivän päästä! :)

Hitsi, kun laulattaa aina huonolla hetkellä.

2 kommenttia:

  1. Meidän kuviksen ope on kyllä aika ihana tapaus oikeasti :) Ja nuo vihkot, upeita! (: Ihana tuo eka kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoskiitos! en malta oottaa kuviksen tunteja :)

      Poista