sunnuntai 18. elokuuta 2013

Hengissä selviytyjä


Kummasteltiin tuossa Lidian kanssa vielä hetki sitten Mäkkärissä sitä, miten en oo torstain jälkeen postannu ollenkaan. Tuntuu vähän hullulta, mutta en vaan oo jaksanu. Monta kertaa oon homman alottanu, mutta mitään en oo saanu aikaseksi. Nyt sitten uus yritys toivottavasti vähän paremmalla menestyksellä!

On tullu nyt jo reilun lukiolaisena olon jälkeen huomata, että uuden alku on väsyttävää. Aamuheräilyt ei selvästikkään ole minua varten, mutta jostain syystä sitten eilenkin löysin itteni kattomasta kelloa jo seittemän aikaan - niimpä, lauantaina. Joka tapauksessa heti koulun jälkeen oon jo ihan väsyny, mutta ehkä se tosiaan johtuu kaiken uuen oppimisesta sun muusta - en kuulema oo edes ainoa. 

Viikonlopun molemmat päivät oon viettäny suurimmaksi osaksi Wanhoilla Markkinoilla kuljeskellen - eilen minun vanhempien kanssa ja tänään Lidian ja Eevin kanssa. En kyllä mitään sieltä löytäny, ko vaan syötävää - metrilaku on ehdoton klassikko! Eilen mussuttelin myös suklaalla kuorrutetun omenan (tänään aamulla sitten pienet botoxit) ja tänään lätyn. Tänään me kyllä käytiin myös kuuntelemassa Watch How We Fallin ekaa keikkaa, eikä kyllä jouduttu pettymään! Yritettiin kierrellä Lidian kanssa vielä Eevin lähtemisen jälkeen ravintolapäivän kahviloissa, mutta meiän harmiksi kaikki hyvä oli jo menny, joten me päädyttiin sitten Mäkkäriin höpöttelemään. :)

Kuulin perjantaina just ennen Rosan kanssa kahville lähtemistä, että meillä on ens viikolla tiistaista torstaihin kuviskoulussa joku projektikurssi, johon suoraan sanottuna joudun uhraamaan luvattoman paljon vapaa-aikaa koulun ohella - neljä tuntia kolmena päivänä koulun jälkeen. Ens viikko on muutenkin niiiiiin täynnä kaikkea ohjelmaa, että saatte vaihteeksi nauttia muutamista ajastetuista postauksista...

Reipas lukiolainen alkaa nyt kumminkin tekemään läksyt ja ettimään sen hemmetin pitkään hukassa olleen verokortin, etten vaikuta kohta huijjarilta. Elämä on rankkaa, mutta harvapa siitä on hengissä selvinny. :)

2 kommenttia:

 1. "Tulipa hyvä kuva!"
  "Tuliko???"
  "Ei oikeasti"
  Hienot kädet mulla
  -lidi

  VastaaPoista