tiistai 27. elokuuta 2013

Kaksipäinen kameli ja rakkauden toimintasäännöt


Harvoin ihmettelen, miksi olen jossakin paikassa. Tein sen tänään, kun tajusin, etten oikeasti ymmärtänyt reilun kolmen tunnin puheista juurikaan mitään. Elämän ei pitäisi mennä niin - tehdä asioita, joista vain itsekkäästi hyötyy jotenkin. Pitäisi oikeasti nauttiakin siitä - eikä itsekkäällä tavalla, vaan ihan terveesti ajatellen. Pieni taukodonitsi kaiken sähellyksen keskellä parhaan kaverin kanssa voi oikeasti olla siis ihan hyvä, vaikka ehkä pitäisi oppia puhumaankin. Maailmassa on niin paljon puhetta, että joskus kaikkea ei siinä hetkessä tarvittaisikaan, vaan sen voisi siirtää toisaalle, missä pitäisi saada keskustelua aikaan. Pitäisi osata sanoa ne sanat, kun niitä oikeasti haluaisikin päästää suustaan.

Kuvien määrästä (ja ehkä niiden sisällöstäkin toivottavasti) joku tajusikin, että oon ollu jossain muualla, ko kotona tai omalla takapihalla. Kuviskoulu on finally alkanu normaaleilla kerroillaan ja meillä oli vaativan mielenkiintosen haastava tehtävä heti ekalla kerralla - ko vuosia tullee lisää, niin meiltäkin ootetaan enemmän osaamista (mulla silti kyllä tuntuu, etten osaa mitään). Tänään sitten muualla ja huomenna toisaalla.

Elämänjärjestys menee seuraavaksi kuitenkin sillä tavalla, että pitäisi vielä ehtiä tehdä läksyt (tai ainakin yrittää, koska eihän oo pakko, jos ei taho) ja käydä suihkussa, ennen ko nukun taas ihan luvattoman vähän.
Syyskuvat on kuitenki parhaita.
Osan niistä on ottanu Juulia.

2 kommenttia:

  1. Ompas kauniita kuvia niin kun sulla aina DDDD: ♥

    (a-satellite-mind.blogspot.fi)

    VastaaPoista