perjantai 9. elokuuta 2013

Mopot ja minä hukassa


Ennen kuin kello on huominen, oon toivottavasti saanu muutamat kuvat muokattua ja postattua tämän, ettei jää ihan yölle roikkumaan. Koska lukio, niin postauksenikin on aika lukiolukiolukio - oon tavallaan niin innoissani, vaikkei se nyt niin iso juttu ookkaan. Meillä oli tänään lukion ekat normaalit tunnit, oikeastaan vaan kaks viimistä, koska eka oltiin vaan ympäriinsä seikkailevia ja muuten vaan hukassa olevia ykkösiä. Mikä vois oikeasti olla parempaa, ko alottaa lukio matikalla? Olin fiksu, valitsin lyhyen. Homma on ehkä turhauttavinta ikinä - matikka 1, miksi olet olemassa? Varsinki semmosen opettajan kanssa, joka kysyy ihan vaan vaikkapa numerosta 7, että osataanko me homma, mikä se on. Kertausta koko hemmetin kurssi. Kuinka lasket yhteen ja vähennät, mikä on sulku tai murtoluku. Englanti on kivaa tai ainakin vaikuttaa kivalta, vaikka sen opettaja sitten vuorostaan vaikuttaa Ihmeperheen vaatettajatätiltä. Ehkä kumminkin kestän sen, koska tämä tapaus sentään puhu ääneen, eikä ajatuksissaan ja osasi hommansa kunnolla.
     Koska asioitten valitteminen ei jää vaan pitkän tai lyhyen matikan valintaan, niin me saatiin valita myös yks kurssi tähän jaksoon jos haluttiin. Aioin eka yrittää päästä Oukulle suorittamaan musiikkia, mutta fiksuna tyttönä jätin homman väliin heti lukion ekalta kurssilta ja pistin nimeni psykologian listaan. Ensimmäinen askel kohti tulevaa ammattia, tsek! Mietin oikeasti ikuisuuden biologian ja psykologian välillä, koska toisaalta Oona ois bilsassa, mutta psykologia houkuttelee nääääääin paljon enemmän - lopulta siis sain vihaisia katseita päätökseni suhteen, vaikka Lotta kyllä kiitettävästi repi minua poskista ja taputteli päähän, että hyvä tyttö. 

Ennen kuin unohan, haluan mainita, että me säikähettiin Pinjan kanssa pikkusen, kun käveltiin meiän mopoille koulun jälkeen ja ne ei ollukkaan enää siinä, mihin me ne aamulla jätettiin. Säikähtäminen oli ehkä liian lievästi ilmastu - tuli pikkunen paniikki. Mopot todellaki oli rattilukossa, enkä tajua, miten kellään on mitään mielenkiintoa alkaa siirtelemään toisten mopoja, mutta ne löyty onneksi ison asuntoauton takaa vähän matkan päästä ihan ehjänä (ainaki luultavasti mitään kummallista niille ei oo tapahtunu).

Oon oikeasti hirveän sosiaalinen ihminen, mutta en tajua, mikä minuun on menny nyt lukion alettua. Hirveästi uusia mahollisuuksia tutustua vanhoihin ja uusiin ihmisiin, mutta mie en uskalla avata suuta. En tiiä, miten vaan alkaa juttelemaan uusille ihmisille, vaikka siis been there done that! Vaikutan varmaan nyt parin päivän perusteella kunnon hissukalta, mutta ehkä senki kuvan saa muutettua myöhemmin. Ja aina voi alottaa heti, niinku nyt. Olin nimittäin just äsken roh-ke-a ja aloin juttelemaan Facebookissa uudelle luokkakaverille, joka on vasta muuttanu Rovaniemelle. Välillä on hyvä olla kiva. :)

Ainiin olin nuortenillassa Oonan kanssa ja siis mehän käytiin Pinjan kanssa kuvaamassa pususillalla laskevaa aurinkoa ja kaikkea kivaa.

4 kommenttia:

 1. olipas jotenki yksinkertaisuudessaan kiva teksti O: ihanahassu

  ps.mielikuva rattilukossa olevan mopedin raahaamisesta HAHAAA!

  (a-satellite-mind.blogspot.com)

  VastaaPoista
 2. miten olet muokannut tuon vierityspalkin pinkiksi?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mallin muokkauksessa laitoin css-koodiin tämmöisen:

   ::-webkit-scrollbar { width: 10px; height: 5px; }
   ::-webkit-scrollbar-button:start:decrement,
   ::-webkit-scrollbar-button:end:increment { height: 0px; display: block; background: #ffffff; }
   ::-webkit-scrollbar-track-piece { background: #; }
   ::-webkit-scrollbar-thumb { height: 50px; background-color: #ee9d9d; }
   ::-webkit-scrollbar-thumb:hover { background: #ee9d9d; }

   nuita värejä (esim. #ee9d9d) voi muuttaa värkkäilemällä. toivottavasti tästä oli ees jotain apua! :)

   Poista