sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sunnuntain kiehumiset


Oon sekoillu aikataulujen kanssa, mutta viettäny naurun täyteistä iltaa naapureiden kesken - hyvää ruokaa hyvässä seurassa ei voita mikään. Kyhnötettiin me vielä kattomassa kylki kyljessä The Bounty Hunter puolilta öin, vaikka taisin olla ainoa, jonka silmät oli koko elokuvan ajan auki. Eilen elämässä tuli vastaan  myös suunnitelmien muutoksia, mutta joskus on hyvä löllötelläkin - tai vaihtoehtosesti hyppiä ulkona kuvaamassa itteään (tiiättekö kuinka haasteellista on 10 sekunnissa painaa nappulaa, hypätä maahan, asetella hiukset hyvin ja yrittää vielä näyttää jotenki päin hyvältä kuvassa, sekä pitää sormia ristissä sen varalta, että tarkennus ei pissi kamalan pahasti, niinkuin joissakin tapauksissa?). Tänään on läksypäivä.

Ja uskokaa tai älkää, mulla kiehuu Paavo Arhinmäen takia. En tajua, miten kukaan voi olla niin idiootti, että menee Venäjälle tekemään just semmosta asiaa, mikä siellä on lailla kielletty - ottaen vielä huomioon sen, että kyseessä on Suomen ministeri, joka edustaa jokasella tekemisellään Suomea. Niin onhan se tietenki fiksua alkaa haastamaan riitaa Venäjän kanssa? Järki hoi älä jätä! Tietenki on myös hyvä idea kulttuuri- ja urheiluministerinä alkaa haukkumaan jonku taiteilijan tekemisiä sonnaksi (tällä kertaa Cheekin räppäyksistä). Varmasti tosi kannustavaa. Pistää oikeasti miettimään, että millasissa käsissä Suomi nykyään on, kun tämmösiä näkee uutisissa. Ja jos nyt aletaan puhumaan muistakin poliitikoista, jotka ärsyttää, niin joo, entinen opetusministeri Jukka Gustafsson saa minut edelleen kiehumaan sen ajattelemattomilla päätöksillä Lapin koulutuspaikkojen vähentämisistä. Kiehuu, kiehuu, kiehuu. Typeriä.
Joo, kyllä näillä pumpuliaivoilla joskus luodaan jotain fiksuakin oikeasti.

Onneksi saan kohta lisää hyvää ruokaa ja leffaseuraa 21 tavalle pilata avioliitto.

pspspspsps. huomaatteko miten minun hiukset on kasvanu?! rakastan ♥

6 kommenttia:

 1. voi kyllä mä tiiän miten haastavaa noitten itselaukasimien kanssa on :D Oon kokenut ihan saman _plus koitin vielä viskoa kukkia niiden hiusten päälle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhtä tuskaa! mutta hyvien kuvien eteen täytyy kärsiä ;)

   Poista
 2. Itselaukaisu... Hehhe! Tullu kans harrastettua ja voi sitä naurua ku joku kuva meneeki pyllylleen :D

  Kiva postaus / blogi ja tosi kauniita kuvia oot saanu <:

  www.hanna-undertheclouds.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ite oon alkanu miettiin kaukolaukasinta, ku alkaa tuo itselaukasu tässä pikku hiljaa käymään mielen päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon ite yrittäny bongailla semmosta jo pidemmän aikaa, mutta eipä oo vielä minun kameralle sattunu kohalle! että jos löytyy joku hyvä, joka soppii sonyllekki, niin linkkiä (tai vaikka vaan vinkkiä) tulemaan :)

   Poista