keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hemmetin lähikauppa ja vapaapäivätAnnoin periksi koeviikolle, mutta ehkä annan sen sille anteeksi. Kyllä, kävelin lähikauppaan ostamaan sipsuu ja dipsuu (sain samalla hyvän tekosyyn käyttää punaista pipoani). Omatuntoni huutaa pään sisällä, mutta syytän koeviikkoa. Lohduttelin itseäni sillä, että sain sentään arvan - ehkä sitä ei olisi koskaan pitänyt avata, koska "Ei voittoa" -sanat ei tuntunu hyvältä. Kyllä mie omasta mielestä oon voittaja. Jos pientä lenkkeilyäni kaupalle ei lasketa, olen oikeastaan koko päivän tehnyt sitä, mitä aioinkin: löllötelly omaan tahtiini. Neljän ja puolen tunnin aikana - mitä siis olen tänään vasta ollut hereillä - olen juonut luvattoman monta kuppia hyvää kahvia ja tuijotellut ruutua, räpsinyt valokuvia ja jutellut ihmisille (lähinnä ruudun kautta nauranut Eeliksen kanssa muutaman vuoden takaiselle eduskuntareissun kuvamateriaalille). Koska koeviikolla tavotteet pitäisi olla ihan toisenlaiset, voisin seuraavaksi ihan oikeasti tarttua siihen psykologian kirjaan ja alkaa lukemaan kokeeseen - matikka kun on jo menetetty peli, enkä millään jaksa vaivata päätäni tänään (sen rapsuttaminen on silti ok). 

Ehkä ensin keitän kuitenkin kupin kuumaa teetä syysflunssaani.

4 kommenttia:

 1. Anna oot ihan paras, koska postaat niin usein!! :) ja lukion kakkosena voin sanoa, että koeviikkoja voi syyttää ihan kaikesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha! en tajua, miten ihmiset ei muka ehtis postailla usein ja syyttää siitä koulua. mieki oon ties missä mukana ja harrastuksiin menee aikaa, mutta silti postaan melkein joka päivä ja koulu menee hyvin. mutta jokanen tavallaan, eihän bloggaus kellekkään saa pakkopullaa olla :) mie kyllä niiiiin tuun syyttämään koeviikkoa kaikesta mahollisesta! :D

   Poista
 2. Kello on kahdeksaa vaille kymmenen, ja mä huomaan nyt tämän sun postauksesi... Arvaappas alkoko mullakin tekemään mieli jotain hyvää, mutta en mä tuonne kauppaan enää kerkeä :( Hyh pyh. Toivotaan, ettei matikan koe ole vaikea... sillä mä en ainakaan ole vielä edes avannut tuota kirjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eiiii! no mutta voit lohduttautua sillä, ettei sulle tuu epämiellyttäviä ystäviä naamaan ja ettet saa ylimääräsiä renkuloita roikkumaan mahan jatkoksi! :) miekään en oo pitkään aikaan koskenu tikullakaan matikan kirjaan, niin voin nyt vaan pidellä sormia ristissä!

   Poista