maanantai 30. syyskuuta 2013

Kuun kuusi soivaa / syyskuu

Hui jestas, ko aika mennee nopeasti! Nyt ollaan syyskuun lopulla jo, vaikka vasta alotin lukionki - huomenna oikeastaan alkaa jo toinen jaksoki. Anyways, kun kerta kuun lopulla ollaan, on tietenki kuun kuuden soivan vuoro astua kehiin! 

Mulla on jotenki itellä tosi intoutunu olo oman musiikin tekemiseen ja soittamiseen tällä hetkellä, mutta en vaan saa oikein aikaseksi. Ois myös kiva opetella soittamaan ja laulamaan uusia lauluja, joten saa ehottomasti ehotella, jos joku keksii jonku biisulin! Ootan myös innolla keskiviikkona alkavaa musiikinkurssia, jossa soitetaan soul-tyylistä musiikkia ja kurssin päätteeksi esiinnytään jossain - viimeiset pari vuotta esiintymispaikkana ollu Kauppayhtiö, mutta saa nähä! Oon jotenki niin intoutunu kaikesta, niin voisin jopa tehä Youtubeenki uuden coverin, kunhan vaan keksisin mistä. Ollaan Eevinkin kanssa vihdoin tekemässä meiän ukulele covereitakin. Oi jestas, kunnon eepos, mutta onneksi on niiiin paljon hyvää musiikkiakin! :)

Ainiin, aiemmat kuukaudet löydät klikkailemalla seuraavaa numerosarjaa: 1/13, 2/13, 3/13, 4/13, 5/13, 6/13, 7/13, 8/13


Ray Charles: Hit the Road Jack


Erin: On elämä lainaPMMP: Kovemmat kädet


Laura Närhi: Viimeinen aamuTom Odell: Can't Pretend


Satellite Stories: Campfire

6 kommenttia:

 1. Odotin tätä jo viime perjantaista ku tajusin että kuu vaihtuu kohta ja annan kuun kuusi soivaa tulee taas! :3 jeiii kiitos, teki mun täydellisestä päivästä vielä vähän paremman! Mä ainakin kuuntelen ihan fiiliksissä ja kuus on niin sopiva numero et kaikki jaksaa kuunnella mut silti tarpeeksi. Taas nii hyvää musiikkia :*

  VastaaPoista
 2. Linkkaa sun youtube kanava mihin oot tehny covereita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.youtube.com/user/TheAnnna97/videos

   en oo hirveästi tehny ja useimmista on aikaa (herran jestas, miten ääniki nuistaki kehittyny...), mutta onneksi voin luvata, että lähiaikoina on tulossa jotain uutta! :)

   Poista
 3. apua toi campfire on ihana !<3 löysin vähän aikaa sitten ja oon kuunnellu jo ihan puhki ;D
  Ja tykkään tosi paljon myös tosta Tom odellin biisistä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii sulla on kyllä hyvä musiikkimaku! :)

   Poista