tiistai 24. syyskuuta 2013

Missä äx?


Flunssa ei oo minua hidastunu, kun äikän kokeessa kirjottelin kynä sauhuten eväänäni Ässä Mix, koska oon itekki melkonen ässä. Ihan noin se ei ehkä menny, mutta lähelle kuitenki. Saatoin ehkä vähän aikaa lusmuilla koululla (kirjoitin kuviksen itsearvioinnin loppuun, että sain sen ujutettua jonku vietäväksi pyhään 4. kerrokseen) ja hyödyntää ilmaisen kouluruuan mahdollisuudenkin, jonka jälkeen suuntasin Oonan ja Emilian kanssa kaupungille pariksi tunniksi. Sitä ennen käytiin kylläkin Oonalla (ekaa kertaa Oonalla, wohoo!) moikkaamassa ihanaa ja maailman sulosinta Tiuhtia. Vai voiko joku muka kieltää, ettei kyseinen otus olisi valloittava? Ei, sitä minäkin ♥ Kaupungilla pörräilyn tuloksena löysin kunnon syyspipon, josta oon enemmän ko onnellinen! Kun Rosalla loppu koulu, niin tehtiin vihdoin ja viimein meiän vartsun puolivuosisuunnitelma loppuun ja muutama tunti sen jälkeen aloitettiinkin sen toteutus jo.

Koeviikon hyvät puolet on ehdottomasti kuitenkin se, että saan huomenna nauttia vapaapäivästä, vaikkakin saatan ehkä jossain vaiheessa päivää herätä siihen todellisuuteen, että matikkaa ja psykologiaa pitää lukea. Siihen asti kuitenkin nautin täysin siemauksin ilman minkäänlaista kiirettä! :)

4 kommenttia:

 1. ääää maailman söpöin vaavi <3 terkuin omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuun absolutely uudestaan rapsuttelemaan sitä! :)

   Poista
 2. Onko koeviikolla paljon kokeita ja onko ne vaikeita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu ihan siitä, kuinka monta kurssia sulla on jaksossa ja mistä aineista ne on! mulla itellä on kaikki seittemän koodia täynnä (= 7 eri kurssia tässä jaksossa, normaalimaksimi), mutta koska yks koodi menee opoon/liikuntaan ja yks kuvikseen, niin mulla on seittemän päivän aikana vaan viis koetta. mulla on tähän mennessä ollu siis vaan kaks koetta, eikä ne ainakaan oo ollu vaikeita, vaikka oonki hulluna hermoillu. meillä on kuitenki se kolme tuntia aikaa tehä niitä kokeita, joissa on aikaan nähden tosi vähän tehtäviä. mutta siis ei oo vaikeita, vaikka pitääki lukea enemmän! :)

   Poista