torstai 5. syyskuuta 2013

Siemiloisuudet


Kielimiehiä ja golffia. Nurmikot nurinpäin. Jännäkakkaa pukkaa. Rytmihäiriörakkaus. Liian monta vaihtoehtoa tekstin otsikoksi, mutta vain yksi voi olla se oikea... Tiiättekö te ne päivät, kun huomaa, miten paljon (tai jopa liikaa) tekemistä on ihan liian vähässä ajassa? Tänään on sellainen päivä. En oo niitä ihmisiä, jotka myöhästyy - ainakaan usein - joten voitte vaan kuvitella minun nolostelun tänään, kun oltiin Eevin kanssa sovittu, että mennään Pommisuojarockiin kuudeksi, ja Eevi soitteli mulle vielä viis yli kuus, kun vielä kököttelin kotona. Kun on muutama tunti aikaa tehdä kasa läksyjä, suunnitella syysleirin mainos ja pyörittää kotia, niin jotenkin se aika on yhtäkkiä ohi - vähän niinku tänään lukihäiriötesteissä ei vaan millään ehtiny vetää jokaista viivaa, mutta onneksi sitten ne, jotka ehdin vetää, vedin oikein. Onneksi päivää on tänään keventäny liikuntailtapäivä, jonka vietin hyvällä porukalla golffaamassa! Se meiän opas siellä oli aivan paras ja oikeasti kannustava - semmonen kunnon valmentaja oikeastaan. Golffi oli nääääääääääääin kivaa ja ehkä osasyynä on se, että osuin palloon, minun alkuasento oli kuulema loistava ja mie ja Eetu voitettiin joku puttauskisa ja saatiin kunnon kisagolfpallot palkinnoksi (harmi vaan, että mulla ei oo vitriiniä, mihin laittaisin sen - laskettelupalkinnotki on jo haudattu jonnekki sängyn alle). Joka tapauksessa tämä päivä on ollu jees! Ja rytmihäiriörakkaus... On siinä vaan sitä jotain, kun kuuntelee ei-mitään-hempeää-musiikkia lujalla ja livenä - sen rytmin oikeasti tuntee sisuskaluissakin.

Oon muuten eläny valheessa pienenä ja luullu, että vaan markkinoilta saa vaniljarinkeleitä. Onneksi en ollu sama hölmö lapsi tänään, kun olin ostamassa syötävää pienimuotosten rockailujen jälkeen. Nyt voin onnellisena syödä rinkeleitä, vaikken markkinoilla ollutkaan. Kävin muuten pienenä tosi harvoin markkinoilla... Kurjaa.

Minun (ja ehkä vähän teiänkin) harmiksi nyt suljen koneen, juoksen suihkuun pesemään ihanan rasvaset hiukset, teen enkun läksyt loppuun ja yritän vielä lukea äikän kurssille luettavaa kirjaa. Ja kyllä, aion olla ajoissa nukkumassakin. Tiiättekö te sen kolmion sosiaalisesta elämästä, hyvistä arvosanoista ja nukkumisesta tarpeeksi? Aion hoitaa epätoivosesti kaikki kolme.
Ehkä luovutan jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti