keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ulkoavaruuteen jonnekin heihei


En ehkä taaskaan saavuttanut haluamiani tuloksia enkun sanakokeessa, mutta mitäpä väliä sillä on, kunhan saan kurssin läpi. Kokeeseen - tai ylipäätään kokeisiin - aion panostaa ja aloittaa lukemisen ajoissa. Kunhan ei nyt vaan taas jäis aikomiseksi. Aloittaminen kun on niin kamalan vaikeaa. En oo koskaan ollu huono koulussa ja oon aina tajunnu opetettavat asiat, pysyny kärryillä tunneilla ja saanu hyviä numeroita. Tiesin jo valmiiksi, että numerot tulee olemaan vaikeammin tavotettavia, ko yläasteella. Nyt alkaa pikkuhiljaa pelottaa. Onneksi ekassa jaksossa kokeita on vaan yhen käden sormien verran ja voi kattoa rauhassa, miten homma sujuu. Ehkä ne on vaan se sanat, mitkä ei pysy päässä. Helpommillakin kun pystyy elämään.

Ruuaksi söin porkkanalättyjä. Luulin, että Äiti ostaisi niitä vain kaupasta, mutta minun onnekseni näin kotiin tultuani pöydällä kasan porkkanaraastetta - itse tehdyt on niin paljon parempia. Sen jälkeen nauroin niin paljon keittiön lattialla, että kuulostin taas hylkeeltä (näytän kuulema sopulilta sillon?!). Muuten olen ollu illan naama ruudussa kiinni osallistumassa elämäni ekaan Skype-kokoukseen ja sitten tehny siitä pöytäkirjan. Rankkaa. Nyt pitäisi alkaa tekemään läksyjä ja yrittää kiinnostua fysiikasta. 

Hommasin muuten pari päivää sitten kysymyspostausta varten HD-laatusen kuvaajan (ja kaupan päälle sain sen kameran, jolla se kuvataankin), joka on myös lupautunut kysymään kysymykset ääneen (vähänkö huijjausta, ko vastasin jo jonku kysymykseen: vastaukset tulee siis videolle). Siksi olisikin niin  kovin harmi, jos kysymyksiä ei tulisi, kuin muutama ja ois pakko sanoa jo-niin-innostuneelle-kuvaajalle, että kuvausjutut peruuntu. Tee siis palvelus minulle - ja Juulia-nimiselle punahuulelle - ja kysy niin monta kysymystä tuolla kysymyspostauksessa, ko vaan ikinä keksitki! Ois parasta. :)

Kuvien ottamisen jälkeen taivas repesi taas, niinkuin syksyyn kuuluukin.

ps. tappelin muuten aamulla suihkussa uuden shamppoopullon kanssa ja se kyllä voitti 6-1... mulla on nyt kiva haava oikeassa käessä, vaikka loppujen lopuksi salakähmäsesti sainki yhen tasottavan maalin!

2 kommenttia: