keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Nauttisin rauhallisen hetken milloin vain


Olen kantanut sataakolmeakymmentä partiolaisten adventtikalenteria mukanani K-marketin pussissa (ne on myytävänä, ostakkee ostakkee!). Olen päättänyt Eetun kanssa tehdä tutkielman banaaneista. Olen käynyt teatterissa äikän kurssin mukana, mutta myönnän, että osa meni ihan ohi. Olen laulanut muuallakin kuin  yksin suihkussa - aika monen ihmisen edessä oikeastaan ja vaatteet päällä - jota ennen olin vähän tömähtelevässä autossa. Olen liikkunut paikallisliikennettä käyttäen onnistuneesti ja tulen tekemään sitä myöhemminkin tällä viikolla ja runsaasti - isovanhempien lomamatka kun voi olla kohtalokas lumisessa kaupungissa liikkujalle. Olen nauranut tiistai-iltapäivänä hysteerisesti, sillä maanantaina vitutus oli niin huipussaan, etten siihen kyennyt. Olen muokkaillut julisteen valmiiksi ja saanut siitä paljon peukkuja. Olen kirjoittanut vimmatun lailla viime tipassa ja opetellut sanoja viime tipassa (laulun sanoja kuitenkin, en sen kummempaa), mutta selvinnyt kuitenkin kohtuudella tai ainakin hengissä.

Elämässä on välillä vaan aikoja, jolloin ei ehdi istua, vetää syvään henkeä ja jatkaa matkaa rauhallisemmilla askelilla. Välillä on pakko juosta. En tiedä, miksi juoksen, mutta en osaa pysähtyä. Haluaisin. En vain osaa. Ehkä sitten viikonloppuna. Kaipaan niin lomaa, sillä silloin koulu ei saattanut hyökätä kimppuuni.

Tahtoisin letittää hiukseni, mutta ne vain eivät näytä hyvältä niin.

2 kommenttia:

  1. Osallistutko viikonloppuna olevaan partiolaisten Explo tapahtumaan? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no en! :( oisin niin halunnu sinne ja vinguin ties kuin kauan vanhemmilta lupaa lähteä, mutta en valitettavasti sitä saanu! minusta on ihan epäreilua, että ne entisinä aktiivisina partiolaisina kieltää multa once in a lifetime -kokemuksen ihan tyhmin perustein. onneksi voin lohduttautua sillä, että tällä hetkellä on kyllä sen verran muita kiireitä, että sinne lähteminen veis viimisetki voimat.

      Poista