torstai 21. marraskuuta 2013

En huumaannu omenasta enkä TorniostaTuntuu hassulta kirjottaa postausta jollain muulla, ko omalla koneella. Mulla lepää nimittäin sylissä meiän perheen (ok, isin) uus iPad, enkä tiiä, pitäiskö tätä inhota vai tykätä - en kuitenkaan ole rakastumassa omena-allergiani takia, mielummin rakastun vaikka banaaniin (voisin kehitellä kilpailevan brändin). Me joka tapauksessa innostuttiin tästä Lotan kanssa eilen illalla jo niin paljon, että isi päätti laittaa meille vartin vuorot tähän (ne ei oo tosin käytössä, kun toinen ei tartte/halua tätä tai jos isi käyttää tätä tai tai tai...). Onhan se nyt ihan siistiä, jos voi omalla sormellaan piirtää johonkin ja taputella isoa ruutua, mutta on tässä huonoja puoliakin, enkä aio huumaantua. :)

Sain matikan kokeen valmiiksi 37 minuutissa ja olen silti sitä mieltä, että se meni hyvin. Se oli helppo. Sen jälkeen vietin kuitenkin elämäni pisimmät kahdeksankymmentäkolme minuuttia. Hiljaista istumista puhelimen kanssa, eikä ollu ketään, kelle jutella, kun kaikki muut oli koulussa.

Huomenna mulla on vapaapäivä, jos sitä siksi voi kutsua. Kirjotan aamupäivän yhteiskuntaopin muistiinpanoja, että voin tulostaa ne mukaani, kun huomenna lähden myös kohti Tornioa koko viikonlopuksi. Partiojutut jotenkin vaan ahmii minun viikonloppuja itelleen, sillä tällä kertaa lähdetään Iineksen kanssa kokeiksi TOJulle, missä ollaan aiemmin oltu johtajina (enää ei päästyy, uusi sukupolvi ryösti meiän paikat). Sen takia oon tänään iltapäivän leiponu mokkaruutuja, joilla en suinkaan lahjo niitä leiriläisiä tiskaamaan (joka olis kyllä hyvä idea!). Saa nähä, mitä emännöinnistä ekaa kertaa tulee, kun sen lisäksi pitäis siis vielä lukea yhteiskuntaoppiakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti