lauantai 23. marraskuuta 2013

Rakas naapurin Joulupukki

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja minun pitää sattuneista syistä tehdä lahjatoivelista vähän etukäteen. En oikein tänä vuonna osannut listaa rakentaa, vaan toiveet piti kaivaa tuolta jostain kaukaa, mutta jokainen asia kyllä loppujen lopuksi on sellainen, mitä haluan. 

Oonko ainoa, joka pienempänä lelukuvaston kotiinsa postista saaneena aloin listaamaan jonkin lahjan ainakin joka toiselta sivulta? Se oli sellainen lahjakatalogi, että huh huh! Joitakin niitä leluja ei ollut edes koskaan ajatellutkaan ennen kuvaston tuloa, eikä ne vanhat suosikit tuntunu enää miltään hienojen uutuuksien rinnalla. Minun omat ehdottomat suosikit oli kaikki salapoliisivälineet, joita en koskaan saanu - ei sillä, en niitä koskaan pyytänytkään, koska nehän oli yleensä poikien sivuilla, eikä tytöt voi leikkiä poikien leluilla. Tyhmä lapsi. Sisäinen Sherlockini on selvästikkin huutanut jo aikojen alusta asti.


♥ Iittalan Runo-astiasarjaa sen Kevät-muodossa. Oon jo kovaa vauhtia keräilemässä kaikki nuo Kevät-teemaiset, jonka rinnalle mulle tulee valkoista ja vaaleanvihreää Teemaa. Ei ehkä kovin ajankohtainen tarve, mutta kiitän aivan varmasti myöhemmin.

The Notebook alkuperäisessä muodossaan, eli Nicholas Sparksin kirjoittamana kirjana, ja myöskin elokuvana, sillä minusta tuntuu, että meiän naapurit haluais tuon niiden DVDn pikkuhiljaa takasin.

Jane Austenin jalanjäljillä -elokuva, jota toivoin jo viime vuonna. Valitettavasti Pukki toi paljon parempia lahjoja.

♥ Jane Austenin kirjoittama Ylpeys ja ennakkoluulo, sillä viime vuonna kaupoissa ei sitä myyty, mutta tänäpä vuonna se on julkaistu uudestaan vaaleanpunaisissa kansissa - rakastan! Niin ja sama elokuvanakin 2005 vuoden versiona.

♥ Tietokoneen hiiri - oli pinkki tai ei (tuo pinkki on oikeastaan aika karmiva). Minun oikean käden etusormi on aika väsyny jatkuvasta käytöstään hiiren liikuttajana ja tälläkin hetkellä aika kipeä sen takia. Langaton hiiri siis koneeseen, niin on paljon kätsympää ainakin näin kotikäytössä!

♥ Miina Savolaisen Maailman ihanin tyttö. Ne kuvat on ihan uskomattomia.

Maybellinen Lady red -sävynen huulipuna edellisen Fatal red -sävyn tilalle (koska sitä ei myydä Suomessa, senkin rosvot). Ja vinkkasinkin tästä eräälle, joka tietää huulipuna-addiktiostani. Ehkä siis saan sen - ja jos en, niin ostan kumminkin itse. Ei kukaan voi elää ilman punaista huulipunaa.

♥ Oon pidemmän aikaa katellu Sonyn omaa 11-18mm f/4.5-5.6 objektiivia, mutta saapa nähdä, jääkö tämäkin minun hankittavaksi, kun meillä on ollut vähän sellainen jako, että ostan ite kameratarvikkeeni. Oon myös katellu Sonyn 20mm f/2.8 objektiivia, mutta se on aika tyyris (ei sillä, etteikö tuo 11-18mm olisi...), niin ehkä säästän siihen ja ostan sitten.

♥ Uusi kangaskassi! Niitä kun ei voi olla koskaan liikaa (voi) ja ois kiva saada joku muukin (vähän isompi) kangaskassi kuin se kukkaisella Union Jackillä varustettu.

♥ Suklaa kuuluu jouluun, joten suklaa on minun vakilistalla. Fazerin sinistä sen olla pitää!

♥ David Nichollsin kirjoittama Sinä päivänä ja siitä tehty leffaversio. Monet on haukkunu sitä elokuvaa, mutta ite kyllä tykkäsin (totta kai tykkäsin t. toivoton romantikko) ja haluaisin vielä lukea kirjanakin! Semmosena minikirjana, ois hauska kokeilla.

♥ Joku vähän isompi kokosempi muistitikku ko 2GB, sillä sen kokosilla tikuilla järkkärikuvien ja -videoiden liikuttelu on äärimmäisen kakkamaista.

Sonyn oma lisäsalama. Voisin jopa rakastaa sitä. Tiedän tämän jäävän pitkäaikaiseksi haaveeksi.

♥ Saatan olla tullut vanhaksi, mutta uudet silmälasit. Mullahan on siis vaan lukulasit, mutta ois kiva, että kouluhommien lisääntyessä ja pään kipeytyessä helpommin ois lasit, joiden päähänlaittamisessa ei olisi mitään ongelmaa. Edelliset kun ovat ajalta, mitä en edes muista enää.

6 kommenttia:

  1. Haha, se tunne kun repeää postauksen otsikolle..aivan ihanasti keksitty...+et oo ainoo jolla on ollu hirmuisen pitkät joululahjalistat suoraan lelukuvaston sivuilta (tais itellä olla se minimissään neljän sivun toivelista) :D T: Blogiisi rakastunut vantaalainen jousimummo (vai oliks se keihäs vai jousi, ku vielä muistaiski :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oivoi :D se tais kyllä olla vanttaalainen keihäsmummo, mutta en oo ihan varma!

      Poista
  2. jee sie sen keksit! :D vanttaalainen keihäsmummo, se se oli ;)

    VastaaPoista
  3. Hei kerranki jotai muita toiveita ku niitä " iPhone, rahaa, lahjakortteja, tää ja tää meikkipaketti, suoristusrauta"! Ihania, ja kotiuttaisin itsellenikin mielellään vaikka kaikki!! Just tänään kattelin kaupassa noita Runo-astioita, on kyllä nättejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ikää kun tulee enemmän, niin alkaa pikkuhiljaa tajuamaan, mikä on järkevää ja mikä ei :)

      Poista