perjantai 17. tammikuuta 2014

Inte fan


Oon muistihäiriöinen ihminen ja harmikseni mulla ei oo vielä tarpeeksi ikää siihen, että saisin sen anteeksi. Oon unohtanu ilmottaa ihmisille tärkeitä asioita koulusta, jonka vuoksi yksi meinasi ikävästi myöhästyä. Oon myös lahjakkaasti melkein unohtanu viiä kuviskoululle minun - jostain kumman syystä kuviskoulun muistitikulta poistetun - yksisarviskuvan, jonka deadline on maanantaina (muistin tänään). Harmikseni oon myös unohellu läksyjä enemmän ko laki sallii tällä viikolla, vaikka lukiossa se nyt ei oo niin haitaksi. Jotenkin tuntuu hassulta, miten oon myös unohtanu melkein kokonaan sen, miten tasan viikon päästä hyppään heti 7.10 junaan, vaikka oonki oottanu sitä kauan. Niin ja ylipäätään melkein unohin sen, miten minun pittää anoa lomaa juuri tuoksi perjantaiksi, mutta onneksi muistin sen tänään aamulla ja ropo sai heti kaheksalta kouraansa ehkä vähän hillolla kuorrutetun selityksen siitä, miksi minun ehottomasti pitäis saaha olla pois koulusta tuo kirottu normipäivä ennen koeviikkoa. Melkein unohin, että siihenki pitäis lukea kohta.

No mutta eilen oltiin juhlistamassa yhtä melko muistihäiriöistä ihmistä - jolle se iän vuoksi annetaan anteeksi - hernekeiton ja pannarin merkeissä. Tuli taas vaihteeksi syötyä niin paljon, että hyvä, että housut mahtu vielä kiinni.

Kohta kutsuu kuitenkin kyhnyttävä ystävä naapurista ja LSD-ilta (leffa, sipsu ja dipsu), koska päätettiin vuokrata Elämäni seinäruusuna -leffa, jota on niin kehuttu - ja kyllähän minun pitäs tietää, että se on hyvä, ko oon sen kirjana lukenu, mutta en muista siitäkään mitään.

Ai niin, minun piti juua vettä.

6 kommenttia:

 1. Oletko sie anna nyt norkulla vai isosleiri kakkosella?

  T.laura laurarainbowblogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. istun nyt kotisohvalla ja meen kakkoselle! :)

   Poista
  2. Siellä siis tavataan! T.laura

   Poista
  3. Sulla on ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

   Poista
  4. kiitoksia! siihen oon pyrkinykki :)

   Poista