lauantai 11. tammikuuta 2014

Punahuuli pakkomielle


Jotenkin kummallisesti oon taas tilanteessa, missä teen jotain kosmetiikkapostausta. Miksi oi miksi? En tajua kosmetiikasta oikeasti pahemmin mitään, mutta kun kysyntää minun huulipunista on tullu ja nyt ostin vielä uuden punaisen, niin pakkohan se on tännekin alkaa näitä esittelemään (tiiän, että Lotta häpeää silmät päästä tämän postauksen jälkeen, koska se on semmonen meikkiguru, että ei oo toista).


Syy, miksi käytän huulipunia on simppeli: tykkään niistä. En oo koskaan oikein ollu huulikiilto ihmisiä, koska ne kiiltää, on tahmasia ja muutenki ällöttäviä (no offence). Muistan, ko kerroin äitille ekan kerran (jos muistan oikein, niin se oli seiskan lopulla tai kasilla), miten huulipunia ois kiva käyttää ja olin moneen kertaan Oriflamen esitteestäkin niitä vinkkaillu, että voisin ehkä tykätäkkin käyttää niitä. "Nuoret tytöt ei käytä huulipunaa", oli se, mitä sain vastaukseksi. Vähitellen kuitenkin huulipunia alko kerääntymään mulle - äiti luovutti ja osti mulle Oriflamen kivan pinkin huulipunan (neljäs huulipuna näistä alas päin), joka ei paljon tuonu väriä huuliin, mutta jotain kumminki. Nyt myöhemmin sitte oon alkanu ite ostelemaan huulipunani ja äitikin on toivottavasti jo tottunu siihen, että saatan käyttää kirkkaan punastakin huulipunaa.


Mulla on luonnostaankin ihan kivan väriset huulet, että kyse ei oo mitenkään siitä. Voin helposti siis olla käyttämättäkin huulipunaa ja jos minun huulet on superkuivat, niin sillon mennäänkin vähän aikaa huulirasvan voimilla eteen päin. Aika usein kuitenki huulipunaa löytyy naamalta (otsalta ja nenästä ja...). 

Mitään käsitystä siitä, miten näitä on saatavilla kaupoista, mulla ei kamalasti oo (paitsi tuo uusin punanen kyllä löytyy kaupoista varmasti), kun suurin osa on Oriflamen (äiti on semmonen jälleenmyyjävälittäjämikälie) huulipunia ja siellä vaihtuu kuvastojen meikit aika paljon. 

Kuvissa aina siis vasemmalla huulet ilman huulipunaa ja sitten kyseisen huulipunan kanssa ihan vaan sen takia, että selkeyttää vähän eroa. Ja älkää välittäkö siitä, että sutasin huulipunat aika nopiasti naamaan, niin ne ei oo ihan just niinku pitäis. :)


 Lumenen Wild rose natural lipstick / 7 Pink nude  Tätä löytyy aika usein minun huulilta ja tää on aika huomaamattoman värinen luonnossa (Lotta ei ollu ees huomannu, että oon käyttäny tämmöstä). Ostin tämän joskus Anttilasta ja tää on aika helppo - ei tartte pahemmin miettiä, minkä väriset vaatteet on päällä ja sillee.


 Oriflamen Pure colour lipstick / Nude pink  Käytän tätä aika harvoin, koska jotenkin aina hukkaan tämän jonnekki (ripottelen huulipunia minne sattuu) ja tää on muutenki aika hailakan värinen. Lisäksi tää on ehkä kiiltävin ja kimaltavin tapaus, mikä multa löytyy, mutta aika helppo tämäkin! 


 Oriflamen Hurda comfort lipstick / 517 Soft pink  Niinku tuosta huulipunasarjan (?) nimestäkin voi jo päätellä, tää on tosi mukavan tuntunen huulilla (ei kuivata, vaan on semmonen pehmeä, eikä tunnu erilliseltä kerrokselta huulien päällä). Tämäki väri on aika varma valinta, jos haluaa laittaa huulipunaa naamaan. 


 Oriflamen Very me Lipmania lipstick / Vibrant peach  Tää on tosiaan se minun ensimmäinen huulipuna, joka on väriltään loppujen lopuksi aika hento ja rehellisesti sanottuna tätä pitää lisäillä useasti, jos tätä laittaa huulille. Vähän niinku edellinenki Oriflamen huulipuna, niin tää tuntuu tosi mukavalta huulilla. 


 Oriflamen Neo Chic lipstick / Bright pink  Huulipuna, josta kyllä väriä tulee ja lopputulos on aika mattanen (oon niin ylpeä, ko pääsin käyttämään jotain hienoa sanaa ja tiiän mitä se tarkottaa!). Tääkin on valitettavasti kuitenkin vähän semmonen, että tätä pitää lisäillä, jos huulten pitäis pidemmän aikaa pysyä värissä.


 Oriflamen Beauty lipstick / Pink mayflower  Kimalteleva tapaus tämäkin ehkä vähän, mutta varsin käytännöllinen. Tää väri on jotenki sanoisinko "metallisen" näkönen luonnossa, mutta tää on kuitenki helppo valinta, jos haluaa vähän pinkkiä huuliin! 


 Barry M lipstick / 147  Ostin tämän kielikurssilla Englannista ja silmissä kiilu ajatus siitä, että peruskoulun päättäreissä mulla oli valkonen mekko ja tätä samaa sävyä olevat korkkarit, kynsilakka ja sitten tämä huulipuna. Tää on just semmonen, mistä tulee paljon väriä ja tietyllä tavalla se huulipuna tuntuu paljon enemmän ko muut näistä. Kuitenki tosi ihana sävy ja oon tykänny käyttää! Harmi vaan, että väri on sen verran erikoinen, että sopii harvojen vaatteiden kanssa yhteen.


 L'Oréalin Color Riche lipstick / 377 Perfect red  Tämä on nyt sitten se uusi tulokas, minkä ostin sen takia, että seuraavana esiteltävä huulipuna on melkein tiensä päähän tullu. En oo tätä vielä päässy käyttämään ja tätä postausta tehdessä laitoin tätä ekan kerran huuliinkin, mutta vaikuttaa tosi hyvältä! Ainakin on oikeasti punanen ja en usko, että kamalan huono voi olla, kerta Lotta tätä suositteli. 


 Maybellinen Color sensation lipstick / 530 Fatal red  Täydellinen on se sana, mikä tätä huulipunaa kuvaa parhaiten. Ostin tämänki kielikurssilla ja sen jälkeen oon käyttäny niin ahkerasti, että uusi punanen piti ostaa, vaikka tätä on vielä toki vähän jäljellä, ja harmikseni huomasin, ettei tätä myyä Suomessa (melkein sama sävy löytyy kyllä - Lady red - joka on aina loppunu Anttilasta...). Tää on siis kans aika mattahuulipuna, josta väriä tulee paljon ja se kans sitten pysyy ja kauan! On myös valitettavasti semmonen tapaus, että tarttuu helposti eli jos mulla on tätä, niin kaikki lasit ja kupit, joista juon, on hetken päästä kans punasia ja joskus tää hymyillessä tarttuu vähän hampaisiinkin (lähtee kyllä pois), mikä on ehkä ainoa ikävä puoli, mutta minkäs teet, jos rakastat punasta punaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti