torstai 6. maaliskuuta 2014

Erilainen rekiretkiTänään oli rinteiden sijasta suunnitelmissa vähän jotain spesiaalimpaa, nimittäin koiravaljakkoajelua! Aluksi aattelin, että harmi ko menee yks rinnepäivä tässä (ei sillä, ettenkö ois alusta asti ollu innoissaan ajelusta!), mutta onneksi ulkona tuulee niin paljon, ettei rinteisiin ois ees päässykkään. Tuuli ei kuitenkaan kamalasti haitannu meiän suunnitelmia ja me ajeltiin lähemmäs Muoniota SnowRiders-safarille. En edes ajatellu, millasta se tulee olemaan, mutta hämmennyin kyllä kovasti ko kuulin, että pääsen ite ohjailemaan rekeä. Turhaa kuitenki hätäilin, koska se oli parasta! En oo siis aikasemmin tuommosella ajelulla käyny, mutta jos toisen kerran tarjottais, niin en hetkeäkään epäröis sen kanssa, lähenkö mukkaan vai en! Olin myös ihan superonnellinen ko sain 9 viikkoa vanhan hauvavauvan syliini hetkeksi, vaikka se raasu oli niin peloissaan, että se tärisi koko ajan. Tuun kyllä tämän päivän jälkeen olemaan ikuisesti katkera siitä, että meillä ei oo koskaan ollu koiraa, enkä nyttenkään onnistunu moista sujauttamaan hämysti takkini alle. Ne on niin ihania ♥

ps. oon järkyttyny jäätelöauton paluusta (jes, ei tartte enää kävellä kauppaan ko jäätelöt tulee oven eteen!)

2 kommenttia:

 1. Vooi! Vai olitte siellä Juhan luona Muoniossa, en tajunnut sitä noista instakuvista jotka olin aiemmin nähnyt (kun niissähän näkyi, no, metsää). Tulipa noita hauvoi ikävä. Snowridersit on siis meiän yhteistyökumppanit tuolla pallaksella kun tonttuillaan :) Hyvä paikka, ovat tosi ammattilaisia. Ja Ironman ja Blue ja pennut on upeita koiruuksia.

  PS. Ihana ihana blogi. Muista kuitenkin pistää myös mun nimi valomaalauskuviin kun jaat niitä esim. instassa - suunnittelu, ohjaus ja kuvaus valotuksineen kaikkineen oli mun hallinnassa kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siellähän me! isin partiokavereita sekin - niitä on joka puolella. se oli kyllä aivan huippua! :) kiitos emma ♥ voieiapua unohinko sen siitä instagram-kuvasta?! toista kertaa en samaa virhettä tee ja tämänki korjaan heti!

   Poista