maanantai 17. maaliskuuta 2014

Gefiluksen vastaisku oksupoksulle


Onnellisuusputkeni on virallisesti päättyny, sillä myönnän rehellisesti, että en oo mikään oksupoksun enkä muidenkaan mahaa väännättävien juttujen suuri fani. Koulussa pyörähin parin tunnin mutkan, jonka jälkeen tulin siihen tulokseen, että mielummin lepään nyt ko missaan viikonloppuna häämöttävän vartsun retken (oon siitä niin innoissani, ettei mitään rajaa!). Harmikseni kuitenki jouduin jättämään upeiden selfieiden ottamisen kuviskoulussa, vaikka toisaalta kukapa haluaisi nähä kuvia sairaan näkösestä ihmisestä - tai ainaki minun äikän opettaja sano minun siltä näyttävän. Yritin kuitenkin antaa jonkulaista vastaiskua tälle gefiluksen avulla, rauhottumalla Frendien ääreen ja nukkumalla päikkärit ekaa kertaa moneen vuoteen (parhautta!). Ehkä huomenna kuitenki yritän saaha itteni kouluun, koska kaikki on onnellisesti pysyny sisällä. Huominen liikuntailtapäivä kuitenkaan ei kuulosta ihan parhaimmalta idealta, mutta ehkä seki kestetään (tai ei) ko sen jälkeen häämöttää kuitenki kampaajalle aika ekaa kertaa kesän jälkeen!

ps. tämä kuitenki piristi minun päivää ihan sikana!

8 kommenttia:

 1. Voi ei anna, toivottavasti olo on jo tänään parempi :( ja kai tulee uusista hiuksista postausta? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. parempi, mutta myönnän, että tämän päivän lötköttelin vielä kotona! uusista hiuksista tullee ainaki kuvia, mutta ko ei nää kauhean erilaiset oo, niin kokonainen postaus jää väliin :)

   Poista
 2. hah sullakin on tommosii pitkii ajan jaksoi kampaajalla käydessä! ei sitä vaa oikeesti tuu joskus ees mielee käydä sielä :D ! mut hei toivottavasti paranet pian, ja frendit on loistava sarja <3

  http://uptm-sini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ko on pitkät hiukset, niin ei tartte ees useasti käyä ilman huonokuntosuutta - ainaki minun hiukset oli kuitenki vielä ihan kohtuullisessa kunnossa :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Ja kirjotat tosi kivasti :3 toivottavasti paranet pian. Ja upee hei tää ulkoasu c:

  http://cowswings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hurjasti kiitoksia! kyllä täällä ollaan jo siinä kunnossa, että huomenna tehhään muutaki ko maataan kotona! :)

   Poista
 4. kauniita kuvia!! :)):)
  http://petrajuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista