maanantai 3. maaliskuuta 2014

Koska mulla on niin kova vauhti


Leviltä huutelee tämä tyttö hei! Hiihtoloma on vihdoin alkanu täälläki. Perinteisesti ajeltiin taas Leville viikoksi, mutta tällä kertaa ekana viikonloppuna mukana oli myös varusmiehiä kappalemäärältä kaksi. Opetettiin niitä vähän laskettelemaan, joka meni kyllä niin paljon paremmin ko minun värkkäilyt videon editoimisen ja lataamisen kanssa (alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä, että vastaukset tulee vasta lauantaina, koska meiän mökin wlan ei kestä niin pitkän videon lataamista Youtubeen). Kahen päivän pilvessä laskettelun lisäksi me ollaan syöty hyvin, maisteltu asioita, joista ei tykätä ja katottu Itse ilkimykset yöllä (tai ainaki kaks meistä katto ne loppuun asti), koska jollaki oli suuri sivistysaukko. Poijjaat lähti kuitenki eilen ja nyt ollaan otettu rennosti ja katottu Lotan kanssa Frendejä koko päivä. Huomenna on sitte tarkotus mennä vähän shoppingshopping, mutta keskiviikkona kutsuu taas rinteet! Toivottavasti pilvet on vaan lähteny tunturin yläosista pois. :)

Haluaisin kuitenki vähän mielipiteitä siitä, että ootanko vastausten kanssa lauantaihin vai haluatteko mielummin tekstinä ne jo heti kohta?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ehkäpä ootanki! oon nähny kuitenki niin paljon vaivaa sen videon eteen :)

   Poista
 2. Harmi että tuo videon lataaminen youtubeen ei onnistu. :( olisiko se video voinut onnistua latautumaan jos sen laittaisi kahteen osaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon kyllä tuskastellu sen kanssa jo niin paljon, että tuskastuttaa... mutta niin tietenki seki on mahollisuus! koitan tässä varmaan pienemmän videon lataamista ko lataan my dayn jossaki vaiheessa - katotaan! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. no miehän ootan kerta teki kestätte oottamisen :)

   Poista