maanantai 10. maaliskuuta 2014

Oona nostaa housujaMaanantaiden kuuluisi olla koomaisia ja kunnon angstipäiviä, mutta kaikkien yllätykseksi oon tänään ollu superpositiivinen heti aamusta lähtien ja hymyilly paljon. Vaikka voisin valittaa siitä, miten mulla väsyttää ko eilinen nukkumaan meneminen taas vähän veny, kun pohdittiin suuren gurun kanssa syntyjä syviä, niin en tee sitä, koska Egotripin soidessa ihanassa aamun kirkkaudessa (ootte varmasti kuullu jo suuresta keväthehkutuksesta niin paljon, että en itse jaksa tehä sitä kamalasti). Egotrippi on vaan jotain, mikä saa hymyn naamalle ja kärtyn pois (vaikkei sitä ees ollukkaan)! Kaverit jotenki oli huolestuneita minun pirteydestä ja varsinki Oona yritti pyristellä minun jakamaa iloa vastaan, vaikka loppujen lopuksi seki saatiin nauramaan ja keksittiin vielä siinä sivussa vallan mainio leikkiki nimeltänsä Oona nostaa housuja (tahon leikkiä sitä, nyt!). Eilisestä pianoinnostuksestani en ehtiny räpsiä valosan aikana kuvia, enkä nytkään mainosta upeaa vaahtokarkkikaakaotani, jonka tein äsken kylmää iltaa lämmittämään - jopa upean nallemehupullon esittelyn taian jättää toiselle päivälle, koska kuvilla haluan nyt fiilistellä kesää ihan vaan siksi, että löysin tällaiset räpsyt vanhoja kuvia viikonloppuna niitä poistellessa.

Elämä hymyilee, mutta mikseipä hymyilisi? Näinä päivinä saa nauttia valosta, mulla on lähellä ihania ihmisiä ympärillä ja kaikki on hyvin. Ei aina tartte murjottaa ja oottaa ihmeitä tapahtuviksi ja annan teille nyt saman elämänohjeen, minkä annoin eräälle pahasti mököttävälle tytölle, jolla elämä potki päähän kauniilla punaisella kumisaappaalla: Nauti siitä ajasta, mitä sulla on, äläkä oota sitä, että on enemmän aikaa, koska enemmän aikaa ei tuu. Kaikki aika, mitä sulla on käytettävissä, on tässä ja nyt.

2 kommenttia:

 1. Pus ihana elämänohje ja ihana sinä, piristit tänään ja jopa perjantain syvimmissä syvyyksissä ollessani ♥ vaikka onhan tää nyt aika julkinen häpäisy...
  -you know who

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww söpö sie! älä sie turhaa rupea nolostelemaan, oot ihana ♥

   Poista