sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Tampere-seikkailuja


Ollaan Lidian kanssa tänään kaheksan aikoihin aamulla kotiuduttu toisen yöjunayön jälkeen Rovaniemelle päivän Tampereen reissun jälkeen. Kamalasti lisättävää videoon (johon ei muuten tullu yhtään muuta halukasta kommenttia ko Lidialta, mikä minusta on aika surullista, koska oisin halunnu oikeasti tietää teiän mielipiteen asiaan...) ei oo, mutta tiivistetysti meillä oli tosi huippu reissu ja tutustuin hulluna uusiin ihmisiin, jonka takia WhatsAppissa huutaa kaks uutta ryhmäkeskustelua. Paras päätös päivälle oli kyllä Yhden hinnalla -tapahtuman Ristirockissa ollu (varsinki) Idän Ihmeiden keikka, jossa olin ihan fiiliksissä ja sen takia sorruin ostamaan levyn ja kangaskassinki. Vaikka videolta sitä ei nää, ehin myös moikata kahta YSP-koulutuksen ystävääni - Hermannia ja Marjukkaa (jolla on ihana blogi, klick!) - sekä yhtä kolmatta partiotuttua, Ellaa, ja sitä meillä asustelevaa partiotuttuvarusmiestä, Aarnea. Paljon ihmisiä ja paljon kivaa. Nyt vaan väsyttää ihan hemmetin paljon, mutta oli se kyllä valehtelematta sen arvosta. :)

Jos jollakin videoa ei näy tai sen kattomisessa on ongelmia, niin tästä painamalla pääset suoraa Youtubeen ihailemaan sitä.

4 kommenttia:

 1. video ei näy ainakaan puhelimella :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ompa kumma näitten videoiden kanssa, ko ne ei suostu näkymään :o laitan postaukseen linkin videoon, niin josko sitte kaikki pääsis kattomaan sen!

   Poista
 2. Ihana video :) Oli tosi kiva nähä ja hei kiitti blogikehuista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitän kovasti! :) niin oli! joskus toiste uuestaan paremmalla ajalla ja otetaan vielä muutki mukkaan ♥

   Poista