lauantai 28. kesäkuuta 2014

Onnellisten lasten maa


Tänään oli tivolipäivä (ja pian myös saunailta). Me ostettiin Eevin kanssa molemmat kaks lippua laitteisiin, jotka me harkiten ja viisaasti käytettiin ufoon (mikä lie sen oikea nimi sitten onkaan) ennen hattaroiden syömistä, minkä jälkeen suunnattiin vielä maailmanpyörään, jonka laitehenkilö oli epäilyttävän hämmentävä. Hattaraa hattarapilvien alla on nyt check! ja niiden syönnistä löytyy molemmista onnellisista lapsista hurjistuneita kuvia. Me käytiin myös vähän sivuummassa tivolin vilinästä ottamassa kivoja kuvia, joita ehkä näkyy myöhemmin täällä vielä (ja joista ainakin minun osalta sais hienon Kun kamera ei rakasta -postauksen). Tämän postauksen pyhitän tuolle värikkäälle lasten paratiisille. :)

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! En oo ite ollut tooooosi pitkään aikaan missään huvipuistossa tai tivolissa ja näitä kuvia katellessa tuli kauhee hinku päästä pyörimään laitteisiin! :D

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäät! kesään kyllä niin kuuluu käyä jossaki huvipuistossa niin let's menoksi vaan! emmiekään oo tässä kauhiasti käyny ko viime ja tänä vuonna, mutta sitä edellisestä kerrasta on kyllä aikaa :)

   Poista