maanantai 25. elokuuta 2014

Arvoisat kuulijat, villasukat ovat syysiltojen pelastus


Viikonloppu alko Nooran läksiäispippaloilla. Jotenkin tulee vähän haikea tunnelma, ko miettii, että se tyttö on tänään lähteny vaaaaaaltavan meren toiselle puolelle ja sitä näkee seuraavan kerran vasta vuoden päästä. En osaa käsittää sitä vielä kunnolla, mutta jossaki vaiheessa arjen noorattomuus iskee ja lujaa. Perjantaina oli kuitenki kivaa! Siellä oli pitsaa, hamppareita, jäätävän kokosia muffinsseja ja vadelmilla ja mustikoilla USAn lipuksi koristeltu kakku sekä ainekset smoreseihin, joita söin ekaa kertaa kynttilöillä liekitettyinä. Me laulettiin Singstariaki kunnon porukalla, mikä tais olla vikatikki omalta osuudelta, koska illalla minusta ei meinannu kuulua ennää mittään muuta ko köhimistä. Siinä hetkessä elämä oli kuitenki huoletonta ja hauskaa. 


Nuo haikeatunnelmaiset läksiäiset oli oikeastaan minun viikonlopun kohokohta, koska lauantaina lähettiin koko perheen voimin mummin miesystävän mökille perinteisille rapujuhlille (= kaikki muut paitsi mie syö rapuja yhtenä iltana). Mie olin koko viikonlopun melkosen köhänen ja nuutunu, joten muiden kanssa juttelun sijaan luin viikonlopun aikana Tumman veden päällä, mikä oli kyllä loistava kirja. Oon ollu kolme viikkoa tässä samassa räkätaudissa ja alkaa pikkuhiljaa tympiä, että aamusin saa piellä sormia ristissä, että josko lähtis ääntä ja illalla saa puolestaan toivoa, etten kuole yskään. Sunnuntaina kuitenki kasasin vielä itteni siihen kuntoon, että pystyin ja jaksoin mennä heti kotiin tultua meiän partiosyksyn alotukseen suklaakakkukekkereille, joiden jälkeen ei kyllä vähään aikaan tee mieli yhtään minkäänlaista suklaakakkua.

2 kommenttia:

  1. oi toi kakku näyttää niiiin hyvältä!! mutta voi Anna parane pian! voin kokemuksesta kertoa että et halua olla 7 kuukautta tuosa räkätaudissa, se on tuskaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli hyvvää! mie yritän parantua. tuntuu turhauttavalta, että antibioottikuurikaan ei auttanu paljon paskaakaan, mutta ehkä tää tästä! ainaki yritän säästellä ääntä laulamattomuudella (joka on vaikeaa koska laulan aina joka paikassa), josko se auttais ees vähän!

      Poista