sunnuntai 17. elokuuta 2014

Runonlausujien katsomo oli täynnäWanhat markkinat on jotain, missä on vaan pakko käyä. Oon huomannu, että vuosi vuodelta ostelen sieltä vähemmän tavaraa, mutta silti söpöt kojut on pakko kierrellä ja nyt tänä vuonna ja viime vuonna oli myös hyvää musiikkia, mitä on ihan must käyä kuuntelemassa. Tällä kerralla sai vielä näppärästi musiikinkurssin konserttikäynnin tästä, vaikka just tästä bändistä onkin sattuneista syistä haastavaa alkaa kirjottamaan minkäänlaista arvostelua (varsinkin kun matkassa oli oikeasti bändin - tai oikeastaan järjestävän tahon - puolesta teknisiä ongelmia). Lumin kanssa tuli kyllä poikkeuksellisesti perinteisten lakujen lisäksi osteltua muutaki - Marimekon kankaista tehtyjä pussukoita ja punaset kynäkorvikset (mulla taitaa olla heikkous söpöihin korviksiin). Coffarissakin tuli pyörähdettyä mutka, mutta kyllä tämän päivän tärkeimmät kahvit on nyt illalla, kun äitin nimipäivän juhlistukseksi pöytä täyttyy taas vieraista.

Huominen vähän jännittää! Mulle tullee kouluun mukkaan (ilmeisesti) saman ikänen tyttö Kanadasta, jota en oo koskaan nähny. Joskus suhteet ja tuttavuudet vaan käytetään hyväksi ja tää tyttö, jonka kanssa puhun huomenna vaan ja ainoastaan englantia (ilmeisesti). Niin monta asiaa, mitä mie en vielä tiiä, mutta huominen sen tytön kanssa voi selittää kaikki vielä mysteeriset asiat. Jännittää silti! :)

2 kommenttia:

  1. Vitsit sun blogia on kiva lueskella, täältä välittyy ihanasti Rovaniemen parhaat puolet <3 Tulee melkeen haikee olo :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rovaniemi on rakkautta (ainaki minun blogin silmin) ♥ mulla on haikea olo ko lähit menemään maailmalle! :(

      Poista