maanantai 10. marraskuuta 2014

Vankikarkurinaiset ja isä


En oo aikasemmin isänpäivänä ollut se, joka käy nostamassa lipun jäätyneeseen lipputankoon, mutta nyt se olin mie. Olin kuitenkin perinteisesti se, joka kielsi koskemasta ruokaan seurakuntavaalien jälkeen (kuuluin niihin 78 henkilöön meidän seurakuntamme 16-17 -vuotiaista, jotka äänesti, enkä niihin 1158:aan, jotka eivät) mennessämme isovanhemmille syömään, koska halusin ottaa hienosta kattauksesta kuvat ensin. Meillä oli pukukoodina raitamekko - siis meiän perheen naisilla - ja se kyllä onnistu loisteliaasti minun osalta uudella raitamekollani, johon oon rakastunu nääääin paljon. Kakku ei kuitenkaan ollut raidallinen, vaan sinivalkoinen.

Normaalisti isänpäivä on pyhitetty perheelle, mutta huomioon ottaen sen, että keskiviikkona on se soul & funk -musiikin keikka Kauppayhtiöllä klo 20 alkaen, niin muutamaa laulua treenattiin myös sillon. Tänään oli keikka yläastelaisille ja jos tänään olin jo ihan punanen ja jännittyny, niin saa nähä, tuleeko keskiviikosta yhtään mitään. Suosittelen silti paikalle tulemista - jos mie romahan, niin muut ainaki vetää tosi hyvin! :)

Torstaina mie sitte vihdoin hyppään bussiin, joka suuntaa Turkuun. Oon oottanu Maata näkyvissä -festareita ko kuuta nousevaa jo ikuisuuden. Enää ei oo montaa päivää jäljellä, niin siellä ollaan! Onko siellä muita, jotka on kyseisille festareille tulossa?

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia niinku aina ja hienon kortin oot tehny :) Viikonloppuna nähään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos marjukka! ♥ ja niimpä nähhään ;)

   Poista
 2. Olen vasta tieni blogiisi löytänyt ja koukkuun jäin! Tykkään! ♡ Ja festareille menossa ollaan täälläkin. Jiihuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii tervetuloa tänne ja kiva kun tykkäät! jos törmäät minuun MNFssä, niin tuu rohkeasti moikkaamaan :)

   Poista