torstai 15. tammikuuta 2015

Takkutukalla luistaa


No oommie vielä hengissä ja elossa, vaikka "Postaan huomenna" -ajatus aina vaan siirty seuraavasta päivästä seuraavaan ja lopulta olinki sunnuntaina rättiväsyny partioviikonlopun jälkeen. Elämässä kaikki on kuitenki hyvin. Mie opin pikkuhiljaa ajamaan autoa (se on maailman parasta!!) ja oon alkanu menemään aikasemmin nukkumaan kauhean väsymyksen takia. On ollu aika paljon tekemistä, vaikka oikeasti löyän itteni kuitenki vaan löllöilemästä kotoa tekemästä ei-mitään.

Kolme kuvaa on kuitenkin sieltä partioviikonlopusta - Lapin Partiolaisten luottisten (eli Lapin Partiolaisten piirin nimissä toimivien partiolaisten) kouluttautumis- ja virkistäytymisviikonloppu, jota kutsutaan Tammiluistoksi. Partio on kyllä siitä hyvä harrastus, että aina löytyy jotaki itelle mieluista tekemistä ja harvemmin joutuu tekemään semmosta, mistä ei tykkää. Tuolta viikonlopulta ainaki päälimmäisenä ja hyödyllisimpänä jäi mieleen markkinointiviestinnän koulutushetki ja se kaikki into ja inspiraatio, mitä omaan partiotekemiseeni sain nyt taas vähäksi aikaa.

Onko muuten joku joskus aatellu, että oispa kiva päästä partioon tai haluais vaikkapa kesäleirille mukaan, kun niitä muuten harvoin on? Lapin Partiolaisten piirileirille otetaan mukaan myös ei-vielä-partiolaisiakin, joten kannattaa tykätä Facebookissa Loimun sivuista (klick!) ja seurata, miten homma etenee! Mie ainaki oon siellä, tuu sieki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti