maanantai 2. helmikuuta 2015

Seikkailusiivooja


Kuvat ei liity tekstiin. Eikä huominen enkun koe tai työhakemukset ja ansioluettelo, joita ens kesää ajatellen päätin tämän illan kunniaksi (ja kokeeseen lukemisen välttelyksi) kirjottaa. Haluan nyt tehdä kuitenkin nolon tunnustuksen. Oon pienenä ollu kauhea siivousintoilija - tykkäsin tiskata ihan hulluna ja kakkosluokalla luututtiin kaverin kanssa niiden jäätävän iso talo lattiasta kattoon niin, että tuoksu puhtaalta. Oman huoneenkin järjestäminen oli kivaa, mutta nyt semmosen alottaminen on turhauttavaa ja ikävää - just semmosta tuskailua, joka tulee ilosena alotettua vaan, jos pitää vältellä vielä jotain kamalampaa. Ymmärrätte varmaan? Nyt on käyny kuitenkin niin, että löydän itteni joka maanantai kolmen aikaan siivoamasta toisten pölyjä, roskia, roiskeita ja tiskejä. Täytyy myös myöntää, että muutamaa viikkoa takaperin en ollu ikinä siivonnu vessaa. Nyt jotenki sen aineen roiskiminen ja altaan hinkkaaminen puhtaaksi tuottaa mulle kuitenkin jotakin ihmeen mielihyvää, josta onnellisena tänäänki kävelin bussipysäkille. Oma huone on edelleen aika horisontaalikomero, mutta kello kolmen siivoukset kyllä onnistuu ihan hyvällä mielellä.

Noiden siivousten lisäksi kaipaan elämään vähän seikkailua. Semmosta puhtia ja yllätyksiä. Haluaisin ehkä reissuunkin, mutta kamalasti en minnekkään yksin haluais lähteä ja jotenki tuntuu siltä, että viikonloput loppuu kesken, kun elämässä tapahtuu kuitenkin kaikkea kivaa. Onneksi nyt sentään kohta kutsuu Keminmaa, hiihtolomalla Levi ja sitten pian Pieksämäkikin. Mutta tiiättekö, kaipaan ehkä vähän Helsinkiä? Huomenna lentäisi hintaan 259, mutta myöhemmin alle satasella.
Mitä me vielä ootetaan?

6 kommenttia:

 1. mihin haet töihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan perus kauppoihin ja yhteen valokuvaamoon, missä oon aikasemmin ollu! eipä kauheasti muihin töihin minua huolittaiskaan, kun mittään erikoista koulutusta ei oo :)

   Poista
 2. Tuuppa vaikka Porvoossakin käymää joskus jos reissuun kaipaat ;) Helsingin vieressä kuiteskii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, porvoo ois kyllä melkonen seikkailu! pistän korvan taakse, jos vaikka tulisinki ;)

   Poista
 3. Rakastuin sanaan seikkailusiivooja! Koska seikkailut on aivan parasta, elämän suola tai jotain sinne päin. Mutta hei seikkailuja voi tehdä pieniäkin! Ota tuntematon bussi jonnekin tai googlaa joku jännittävä autiotalo lähiseudulta tai vietä ennalta suunnittelematon ilta kavereiden kanssa kaupungilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. seikkailut todellakin on elämän suola ♥ näin pienessä ja tutussa paikassa tuntemattoman etsiminen on kuitenki vähän haastavampaa! ehkä pitäisi napata kaveri kainaloon ja ajaa autolla vaan johonkin päin ihan vain hetkeksi, mutta ei liian kauas! :)

   Poista