tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kaunis lähtölaskenta


Tänään alko lähtölaskenta aikuisuuteen ja viiminen kuukausi alaikäsenä. Muutamien torkutusten jälkeen alotin sen uusilla hiuksilla työhaastatteluun varmasti astellen. Sen jälkeen pysty vaan hymyilemään ja toivomaan parasta. Tänään oli muutenki kaunis päivä - paljon parempi eilistä paskaa maanantaita, jollon mikään ei menny hyvin. Koulun liikuntailtapäivä ei ehkä tarjonnu hurjia rinteitä, mutta hyviä keskusteluja ja pohdintoja Kiian kanssa (ja donitsin, jota ilman Oukku ei ois ollu Oukku!). Minttu syleilee vadelmaa -tee ja vadelmapiirakka teki myös päivästä vähän paremman, vaikken nyt illan pimeinä tunteina nähnytkään ihan kunnollisia revontulia, vaikka niistä mulle vinkkailtiin. Päivällä kuitenki paisto se aurinko, joka pian taas saa aikaan monelle pisamat ja minun hiukset vaalentumaan. 

Viikonloput on yhtä reissaamista, vaikka tiiän, että joskus pitäisi levähtää (terveisiä tällaisten terveisten lähettäjälle). Viime viikonlopun olin ituleirillä avustamassa ihanassa Norkussa ja ensi perjantaina lähen seurakunnan yhtenä nuorena kirkkohallituksen rippikoulujen kehittämisviikonloppuun Pieksämäelle (se on kamalan kaukana ja sinne mennään junalla). Ehkä pääsiäisenä ehtii sitten muutenkin rentoutua, ko kattomalla vaaleanpunasia tulppaaneja olkkarin pöydällä ja kierimällä auringossa. (Jos vaikka pääsis jonkun kainaloon kierimään onnellisuudesta.)

4 kommenttia:

 1. Aurinkoa ja jaksamista viikonloppuun. Mukava nähdä kuulumisiasi tätä kautta kun niin harvoin nähdään. Ja kiva että terveiset tuli perille ;)
  T. Kummitustäti

  VastaaPoista
 2. hei, saanko kysyy et mitä mieltä oot tinderist ja käytätkö/ootko käyttäny ite sitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina saa kysyä! ei mulla sinänsä oo mitään tinderiä vastaan, kun lähipiirissä sen kautta on tullu ihan onnistuneitaki tapauksia. onhan se ainaki omalla kohalla sillee, että sinne itteään lisätessä varmaan mietityttäis, että oonko nyt nolo ko teen tämän, vaikka se ei sinänsä oiskaan. ihan samalainen "deittipalvelu" siinä missä muutki. ite en siis siellä oo (ainakaan vielä)!

   Poista