sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kolmen ärrän piristyspommi


Vaikka tunnenki aina suurta myötätuntoa ja sympatiaa kipeinä olevia kohtaan, oon aina vähän naurahtanu niille, jotka onnistuu tulemaan kipeiksi lomalla niinko "kunnon opiskelijan kuuluuki". Tällä hetkellä mulla ei kuitenkaan yhtään naurata, kun aamulla alko kamala niiskutus ja iltaa kohti putkeen tulevien aivastusten määrä on kasvanu neljäänkymmeneen kahteen puhumattakaan siitä, mihin kuntoon minun huulet on yhtäkkiä menossa. Onneksi ruoka, rakkaus ja ruotsalaiset sukulaiset kyllä jaksaa piristää! Edellisten seurauksena oon saanu pientä kielikylpyä, kun kieli on vaihdellut ruotsista suomeen ja suomesta ruotsiin (ei voi aina muistaa, mikä joku asia on på finska när du talar svenska), ja täyttänyt mahaani päivä toisensa jälkeen lampaalla, jota jotkut ruokapöydässä on sanonu bääbääksi. 

Tuntuu hullulta, että huomenna on viiminen lomapäivä. Oon aina ollu vähän niitä manailijoita, jotka kuluttaa sen viimisen lomapäivän murehtien tulevaa arkea, enkä osaa oikein nauttia viimisistä hetkistä. Huomisellekki oon aatellu muutamia kouluhommia tehtäväksi ennen seuraavan jakson alkamista, vaikka tosiasiassa varmaan etin jonku hyvän tv-sarjan, jota alan kattomaan. Päivät joka tapauksessa lipuu käsistä, ja vaikka kuinka oon aiemmin ollu ihan okei aikuistumisen kanssa, oon tännekki kirjotellessa huomannu, miten mulla oikeasti hermostuttaa. Tajusin eilen, että synttäripäivänä pitäis myös lähteä nettipankkitunnuksien perässä pankkiin käymään, mikä on vähän pelottavaa, kun en tiiä niistä asioista mitään - tai tuntuu oikeastaan, etten tiiä ylipäätään mistään enää mitään, kun pitäis tietää. Mutta ehkä en oo näiden fiilisten kanssa ainoa. Sitä paitsi, muutkin on selvinny, mieki selviän. 

He is not here for He is risen as He said.
Matt. 28:6

4 kommenttia:

 1. Mä oon kohta kolme kokonaista vuotta yrittäny ymmärtää näitä "aikuisuuden" askareita ja edelleen toivon että ehkä joku päivä mä osaisin oikeasti joten älä ressaa, numeroita ne loppupeleissä vaan on :D ja oi että oli taas ihania, keväisiä kuvasia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, ehkä mulla on siis vielä toivoa! :D kiitos taas ♥

   Poista
 2. Herkullisia ruokakuvia! :) Voi ei, inhottavaa olla lomalla kipeänä. Jotenkin se on niin perus juttu aina, että lomalla tullaan johonkin köhään :D Ja kyllä ne pankkiasiat sun muut selviää, ei niissä mitään erityisen hankalaa ole. Kaiken oppii ja kaikkien on pitänyt kaikki joskus opetella<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! ♥ aattelin jo hetken, että totta kai parannun, kun arki alkaa, mutta tää flunssa näyttää vaan pahentuvan... jep, kyllä elämä helpottaa, kun saa sitten oikeasti asiat vaan itelle tutuiksi ja toimimaan! :)

   Poista