maanantai 28. syyskuuta 2015

Ei liian paljoa kerralla


Jos jotakin asiaa en osaa tehä, niin olla kameran edessä. Vilman kanssa viime viikolla kahvilla käydessä päätettiin samalla ottaa kuvia ja olo oli yhtä epämukava, kun tänään kotiin tulleissa (ja mulla sentään omalla naamalla saapuneissa) koulukuvissa. Joskus sitä toivoo, että sitä ois yhtä sinut ittensä kanssa, ko kuus aivan ihanaa naista Tinkimättömät tyylitaiturit -dokumentissa. Harvoin 47 minuuttia ruudun ääressä on saanu minut yhtä hyvälle tuulelle, ko tuon kattominen.

Perjantaina tälle syksylle loppuneiden kirjotusten jälkeen on ollu havaittavissa pientä elämä kuntoon -fiilistä (tai ainakin huone kuntoon, jos ei muuta). Heti kirjotusten loputtua vielä samana iltana suunnattiin koulun tyttöporukalla mökkeilemään yhdeksi yöksi ja lauantaina tuli istuttua vielä terapeuttisella viinilasillisella Lumin kanssa nyt syksyllä avatussa ihanassa Aitta Deli&Dinessä. Pientä ahdistusta nyt on kuitenkin tuottanut aiemmin "Sitten kirjoitusten jälkeen" -lauseen käyttäminen, koska panostus tänään olleeseen historian kokeeseen tai huomiseen talousmatikan kokeeseen on ollut lähellä sitä pyöreää nollaa ja to do -lista on kasvanut kasvamistaan. Onneksi elämässä on kuitenki onnellisiakin asioita, kuten iltalenkit ja keskiviikot. Ystävät ja hyvät kirjat.

Tinkimättömien tyylitaitureiden jälkeen elämää on hyvä pistää järjestykseen ihan vaan pienillä jutuilla, kuten sähköpostien lukemisella ja niihin vastailulla. Tai vaikka äidin mieliksi ja oman hyvinvoinnin kannalta sillä lattian etsimisellä omasta huoneesta. Ehkä huomenna.

4 kommenttia:

  1. oi apua, mikä älyttömän ihana villatakki! *tähän semmonen sydänsilmähymiö*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa kiitos! vilasta ostettu ja varmaan vielä myynnissä, jos houkuttelee itekki ostaa :)

      Poista