sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Aikuistuvan paussi arkeenTuntuu hassulta kirjoittaa ensimmäistä kertaa postausta uudelta koneelta. Sitä jotenkin huomaa jumittuneensa tiettyihin asioihin ja tajusin, että tää on varmaan ensimmäinen postaus ekan läppärin saatuani, minkä kirjotan jollaki muulla koneella ko sillä. Vanha ja huriseva reppana piti kuitenkin vapauttaa kidutuksista (ja säästää omia hermoja sen temppuilun kanssa) ja uuden koneen aikakausi on alkanu. En oo vielä koskaan aiemmin joutunu kahen läppärin välillä vääntämään tiedostojen kanssa ja tuntuu vähän turhauttavalta asentaa samoja ohjelmia uudestaan, mutta toisaalta tää on pieni uuden alku. Aikuisemman Annan kone, johon ei tuu ihansöpö.jpg ja kaikkeakivaaaaaa.doc tapaisia tiedostoja tallennettua - kaikki tulee olemaan järjestyksessä ja hallittua (kaaosta).

Vähän aikuisemman Annan elämään ei kuulu vaan uusi tietokone, vaan myös perjantaina alkanu syysloma ja sen reissut. Eikä mitkä tahansa reissut, vaan reissut, joihin lähden yksin. Samaan aikaan ko pari kaveria matkustaa Berliiniin, niin mie valitsin vähän lähempänä kotia olevia matkustuskohteita, ja tää tyttö hyppää maanantaina lentokoneeseen ja suuntaa Helsinkiin ja vielä saman päivän aikana Lidian luokse Tukholmaan. Palatessa Suomeen oonkin useamman päivän Helsingin kauneudessa, mutta tuntuu hurjalta, etten vieläkään oo varsinaisesti sopinu millekkään päivälle mitään tiettyä tekemistä - paljon ois tietenki nähtävää ja monia kavereita ois tarkotus nähä, mutta kaikki on auki, ja reissu menee omalta osalta ihan omien aikataulujen mukaan. Ei vanhempien tai sukulaisten toiveiden, vaan ihan omien. Samaan aikaan kammottaa se, etten oikeasti osaa liikkua Helsingissä tai Tukholmassa (enkä puhua ruotsia, mutta onneksi englanti pelastaa). Tuun ehkä olemaan enemmän ja vähemmän hukassa, mutta noita reissuja en silti jättäis välistä mistään hinnasta.

Yks helpottava tekijä reissuun lähdössä ja hukassa olemisessa on rehellisesti älypuhelimen olemassaolo. Olin ihan hädissään, kun viikko sitten minun Sony vietiin huoltoon, oletetun huoltoajan sanottiin olevan viikko, enkä saanu liikkeestä mitään puhelinta huollon ajalle. Kotoa löytyi vain vanhoja nokialaisia, jollaisella pärjäsin jonka kanssa kiduin viikonlopun. Onneksi on kuitenkin kavereita, jotka lainaa vanhoja puhelimiaan ja niin minunki reissu on pelastettu. Lentoliput, kartat ja Google on helposti käden ulottuvissa, ja kaikkien ihmisten numerot taas hallussa.

Vaikka reissuun lähteminen on ihanaa, tänään on luvassa pakkaushelvetti. En oo oikein ikinä tykänny siitä, että pitää etukäteen alkaa valittemaan vaatteet ja yrittää ajatella, mitä kaikkea viikon aikana tarttee. Ihan tarpeeksi vaikeaa osata valita aamuisin vaatteet ja muistaa ottaa kaikki oleellinen mukaan.

Iidan ottamat kuvat kyllä muistuttaa hyvin siitä, että kampaajalle pitäis mennä ja vähän äkkiä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. hamppulatvat, minkäs teet :D kiitos kuvaajalle ♥ ;)

   Poista
 2. Voisitko toteuttaa taas kysymys ja vastaus -postauksen pitkästä aikaa? Nyt kun oot abi, olis paljon asioita mitä sulta haluis kysyy just lukioon liittyen ! :) Jos voit, olisiko mahdollista vastaukset saada kenties videolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii totta kai! jos vaan kysymyksiä tulee niin miksipä ei :) ja jos ei tuu postauksen verran, niin voin kyllä sähköpostillaki vastailla mieltä askarruttaviin kysymyksiin!

   Poista