lauantai 28. marraskuuta 2015

Oona ja valkolakki


Siitä on jo jonku aikaa, kun kävin ottamassa tälle talvelle (joo, talvelle) ekat ylppärikuvat. Oona oli tosi ajoissa jo varailemassa minut kuvaamaan sille kiitoskorttikuvat, ja lopulta sovittiinkin, että oon koko juhlapäivän ikuistamassa Oonan juhlia aina lakituksesta illan kakkupöytiin asti. Ajettiin ympäri Rovaniemeä ettimässä hyviä kuvauspaikkoja yks tiistaipäivä, ja minun mielestä ainakin onnistuttiin saamaan semmonen tietynlainen talvifiilis näihin!

Huomenna ois luvassa seuraavat ylppärikuvaussessiot, jotka saattaa olla viimiset ennen ko ite oon keväällä valkolakki päässä kuvattavana - apua. Vielä on kaikki suunnitelmat vähän auki, joten toivotaan, että valo riittää. Sitä ennen vähän tuoreita pipareita suoraa meiän perheen piparitehtaalta ja Raskasta Joulua.

4 kommenttia:

 1. Heips! Onkos piakkoin tulossa kysymysten vastauspostaus? En halua mitenkään hoputtaa koska vaikutat kiireiseltä ihmiseltä mutta kysyn sen vuoksi että enhän vaan oo missannut mitään postausta, joka liittyy vastauspostaukseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastauspostaus on tulossa (toivottavasti) ens viikolla! oon itse asiassa kuvannu sen jo pari viikkoa sitten, mutta editointiohjelma alko tökkimään, niin sen saanu sitä valmiiksi. kiirettä pitää ja siksi kestää, mutta mitään et siis oo missannu! :)

   Poista
 2. Oi onpas kivoja kuvia! :) Harmittaa vähän, että omat ylppärit on keväällä kun talvella otetut kuvat on niin paljon sievempiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! kyllä niitä kauniita kuvia kesän alussaki saa, eikä onneksi ne kuvat oo se pääpointti :)

   Poista