sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tervetuloa yllätyksille


Uuden vuoden vaihtaminen alko minun osalta brunssilla Lumin kanssa. Se ei ollu ihan tavallinen brunssi, koska me syötiin se minun huoneessa kirjakasojen päälle kasatulta pöydältä, ja mie olin laittanu ruoan (en oo kovin hyvä siinä). Meillä oli kuitenkin aika hyvää kanasalaattia, ruisnappeja lohitahnalla, amerikkalaisia pannareita kermavaaholla, mustikoilla ja vaahterasiirapilla, turkkilaista jogurttia hunajalla, patonkia, kahvia ja tuoremehua. Puhuttiin paljon siitä, miten vauhdikas ja yllättävä vuosi molemmilla on ollu - ainaki mie voin myöntää tehneeni asioita, joita en ois vuosi sitte uskonu koskaan tapahtuvan. 
Se on omalla tavallaan aika huippua.

Ilta jatku eka Lidialle leipomaan brookieseja ja laittautumaan, jonka jälkeen kahlattiin Aleksille uuden vuoden juhlintaan. Voin rehellisesti sanoa, että oli ehkä paras uusi vuosi tähän mennessä. Oli hyvää ruokaa, musiikkia, juotavaa ja hauska seura, jonka kanssa vuosi vaihtu niin nopeasti, ettei aamuyöstä Lidian "En tiedä mitä tästä vetämällä tapahtuu, mutta kysyn apua vasta kun oon mokannu" -vuodesohvalle nukahtaessa oikein voinu olla muuta ko onnellinen. 

Tiiän, että vuosi 2016 tulee olemaan yllätyksiä täynnä vielä aiempia enemmän. Lidian kanssa puhuttiin leipoessa siitä, miten lukiosta valmistumisvuosi on se, joka muuttaa ihmistä ja elämää nuoruudessa ehkä eniten. En tiiä, pääsenkö opiskelemaan tai kovin paljon edes siitä, mitä valkolakin saatuani tapahtuu. En tiiä, kenen kanssa yhteydenpito jatkuu, ja ketkä jää taakse - tai keitä tulee vastaan. Se on pelottavaa, mutta samaan aikaan jännittävää.

En aio tehdä mitään lupauksia ensi vuodelle, mutta aion kovasti yrittää panostaa blogiin enemmän. Ja panostaa itteeni sen verran, että yritän vältellä kaikkea turhaa, josta tulee vaan paha mieli. Se ois jo aika paljon. Aloitan kuitenki siitä, että teen jotain, mitä oon pitkään halunnu tehä (uusi soittolista Spotifyihin) ja jatkan jotain, mitä oon tehny jo useamman päivän (kattonu omassa huoneessa peiton alla Suits). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti