maanantai 30. tammikuuta 2017

RikkonaisiaAsioita, jotka pelottaa muuttamisessa:
1) Jos katoan, eksyn tai minut kaapataan, voi kestää aika kauan, ennen kuin kukaan huomaa yhtään mitään. On pelottava ajatus, että kukaan ei päivittäin oo siinä lähellä ihan vaan läsnäolollaan tarkistamassa, että mie vieläkin hengitän.
2) En hitto vie halua alkaa puhumaan ja -tyylisesti. Tai mitä jos en ymmärräkkään, mitä mulle sanotaan? Aina ei vaan voi tietää, mitä eteläläinen puhuu.
3) Voi olla, että oon kovin yksinäinen. Vaikka mulla on kavereita Helsingissä, ja niiden kanssa on aina hauskaa, niin mitä sitten, kun oonkin koko ajan saatavilla? Se ei oo enää vaan se yks viikonloppu, kun on mahdollista nähä minua niin katoaako into?
4) Osaanko pestä pyykkiä ja laittaa ruokaa? Vaihtaa lampun? (En.)


22. marraskuuta 2016 klo 23.52

Sulle.

En oo mikään itsestäänselvyys. En oo ihminen, jonka voi vetää aina laatikosta esille, kun huvittaa. Leikkiä siihen asti, että ehkä hetken joskus taas kiinnostaa. En oo ihminen, jonka viesteihin ei vastata, koska jos oon päättäny laittaa just sulle viestiä, niin siihen on joku syy - ja se syy on niin tärkeä, että on rikos olla huomioimatta se viesti, joka saattaa tulla vaikka kesken luennon. En oo ihminen, joka oottaa tulevansa huomioiduksi. Sulla on heti aikaa minun elämässä, ja jos haluat sen kestävän vähän pidempään, niin pidä hitto vie kiinni. Pidä kiinni lujempaa. Osoita, että kiinnostaa, niin jaksan olla kiinnostunut.

En halua olla itsestäänselvyys. Muista, että maailmassa on muitakin ihmisiä, ja mullakin on luettelossa ainakin tuhat muutakin, jolle laittaa viestiä tiistai-iltaisin klo 23.48. Ja silti laitan sen viestin edelleen sulle (mutta kuka tietää, laitanko enää huomenna).

It's up to you.


Kuusi plus yksi
Adele: All I Ask // Hold me like I'm more than just a friend, give me a memory I can use
Antti Tuisku: Mä hiihdän // Sä jätät mut ja mä vaan hiihdän
Vesala: Mitä jos sä oisit silti mun kaa // Ja vaik se ei voi kannattaa, mut mitä jos sä oisit silti mun kaa
Anna Puu: Kovaa // Mä teen mitä teen, mä teen mitä haluun, sano mitä sattuu ja se sattuu mitä sanot, meen mihin meen, sieltä ei oo paluut
Ella Lymi: Poikii on // Sun kaltaisia poikii on, sun nimisiä poikii on, ja parempia poikii on
Asa ft. Anna Puu: Taulu // Tahti lepo, kaikki kohallaa, aamuauringos hiukset leväten olalla
Aleksanteri Hakaniemi: Etsi mut // Ja jos löytäjä saa pitää, niin etsi mut


Täytyy muistaa, että 1) neljä työhaastattelua on neljä enemmän kuin monella muulla 2) asioita ei voi hirveästi valmistella tässä vaiheessa 3) kaikki järjestyy 4) ihmisillä ei voi pelleillä 5) laulamisessa ei kehity, jos ei laula enää edes suihkussa 6) kun puhuu menneistä, täytyy muistaa joskus tykänneensä niistä asioista 7) tänään jäljellä kaksikymmentäyksi.

5 kommenttia:

 1. <3 kaikki järjestyy, toivon sulle superisti jaksamista ja uskoa

  ps
  mihinpäin helsinkiä muutat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Vielä on asunto hakusessa, eli en oo varma, mihin päin. Keskustasta kuitenkin löytyy työpaikka. :)

   Poista
 2. Tätä oli kiva lukee! Mullaki pelotti osa noista asioista omilleen muutossa, mutta onneksi niistä selvisi.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäsit! Kyllähän muutto on aina iso muutos elämässä, mutta kyllä kaikesta aina selviää :)

   Poista