mie

Tuossa kuvassa oon mie, rovaniemeläinen Anna Maria. Huhtikuussa 1997 syntyny vähän hupsu höpöttelijä. Pieni perfektionisti ja epätoivoinen romantikko. Sellainen ihminen, joka rakastaa mm. punaista huulipunaa, Marimekkoa, pitkiä sanoja, Jumalaa ja sunnuntaiaamuja. Lähellä sydäntä on myös musiikki, kuuden sanan tarinat ja nauraminen (välillä jopa lattian tasolta) - puhumattakaan ystävistä, joiden kanssa pohditaan maailmaa ja seikkaillaan. Valmistuin keväällä 2016 kuvataidelinjalta lukiosta ja tapahtumarikkaan kesän jälkeen arkipäivät kuluu aikuisten ihmisten tapaan töissä välivuoden ajan.

Harrastuksiin kuuluu elämää kovasti täyttävän partion lisäksi myös valokuvaaminen - aiemmin myös siihen kuvataidekoulua harrastaessa erikoistuin - pianon, ukulelen ja suun soittaminen omaksi huviksi sekä omalla tavallaan myös vapaaehtoistyö, minkä takia minut löytää helposti erilaisista projekteista (hyvänä esimerkkinä vuoden 2014 Laulava joulukortti). Bloggaaminen on ollu osa elämää vuoden 2010 kesän alusta asti, jolloin pistin pystyyn tällaisen paikan, jonne kirjoittaa.

Jotkut ihmiset kuvailee minua tunnolliseksi, stressialttiiksi, ambivertiksi (jouduin googlaamaan, mitä sillä tarkotetaan), sanavalmiiksi, harkitsevaksi, älykkääksi ja ystävälliseksi. Kuplivaksi, hillityksi, "Consider it done" -asenteella eläväksi, lojaaliksi, luovaksi... Tiiä sitte.

"Päältä enkeli, sisältä villieläin", sanoi ystävä. Molemmat nauroi, koska se oli aika hyvin tiivistetty.

Rakkauskirjeet ja muut mietinnät voi lähetellä mulle osoitteeseen enbuske.anna@gmail.com :)

Jos kiinnostus heräsi valokuvien osalta, niitä voi katsella myös minun netistä löytyvän portfolion alusta. Teen satunnaisesti pieniä valokuvauskeikkoja (mm. häihin, keikoille, partiotapahtumiin, hautajaisiin, ylioppilasjuhliin), joiden osalta yhteydenotot voi tehdä myös yllä olevaan sähköpostiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti