sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Tää on matka, joka vasta alkaa


Roihu-viikko piti sisällään suurta iloa, suunnatonta surua, uusia tuttavuuksia syömässä karkkipussit aina uudelleen ja uudelleen tyhjäksi, saippuakuplien puhaltelua, ihania kohtaamisia vanhojen ystävien kanssa, telttaöitä kannon päällä nukkuen, lukemattomia valokuvia (koska toimin leiripestissä valokuvaajana ehkä maailman parhaimmassa tiimissä) ja niin paljon naurua, että mahaan sattui. Näin Kaartin soittokunnan, Jenni Jaakkolan, Sannin, Roope Salmisen ja Jon-Jon Geitelin lähietäisyydeltä sekä opin Joonas Linkolalta (@joonaslinkola) ja Henrik Koskelolta (@hentus), miten laitetaan fiidit kuntoon. Välteltiin leiritreffeille pyytäneitä huivikaulaisia poikia kavereiden kanssa, kun samalla metsästettiin leiriheiloja jostain muualta. Pitkistä ja tuskaisista bussimatkoista huolimatta reilun viikon partioleiri oli taas ihan huikea kokemus, ja oon aika onnellinen siitä, että kahen viikon päästä nään meiän tiimin taas.


Syksyn lähestyessä multa on alettu taas lakkiaisten tapaan kysellä paljon siitä, mitä teen tulevaisuudessa. Oon ollu kesän aika ok välivuoden suhteen, ja hermoilu loppu myös saatuani työpaikan koko vuodeksi hyvällä tuntimäärällä. Viime päivinä elämä on tuntunu kuitenkin aika tylsältä: en muutakkaan omaan asuntoon (tai Helsinkiin, jonne toivoin muuttavani), en päässy opiskelemaan, enkä rehellisesti sanottuna tiedä, minne haen ensi keväänäkään. Eilen yksissä juhlissa olleena tuntui vahvasti siltä, että muiden elämä menisi jotenkin paljon enemmän eteenpäin ja ite junnaisin paikoillaan Rovaniemellä - mikä ei tavallaan tietenkään oo totta, mutta tuntuu hassulta, että syksy ei enää alakaan tuttujen tyyppien kanssa koulussa ja tuun täyttämään vuoden aikana kaksikymmentä asuen vielä vanhempien luona (mikä ei tietenkään oo paha, mutta en ajatellu elämäni menevän niin). 


Mulla on vielä viikko lomaa työttömyyspäiviä jäljellä ja vaikka aattelen, että oon kesän aikana tehnyt ihan hirveästi, tuntuu, että kaikki on vielä tekemättä. Alotin viimeiset hetket ennen töiden alottamista ihanan Reinon keikalla, ja oon varma, että aion tehä vielä yhtä huippuja asioita viikonkin aikana (ja ehkä myös kuljettaa kameraa mukana, vaikka Roihun jälkeen onkin Nooran sanoin kuvausähky).

Kuvat on minun ottamia. Lisää meiän huipputiimin ottamia kuvia Roihulta löytyy tästä painamalla!

(Ps. Juhlien järjestäjälle tiedoksi, että kaikesta huolimatta oli huikean kivaa ja oot ihana ♥)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti