torstai 27. helmikuuta 2014

Ruusuista onnellisuutta ilmassa


Koska ihmisten hämmentäminen on kivaa, päivä pitäisi aina alottaa ostamalla pari Reilun kaupan ruusukimppua (jos joku nyt houkuttui ostamaan itsellekkin, niin ostin omani Rovaniemen Rinnemarketista, jossa yksi kimppu maksaa about viisi euroa ja sillä samalla rahalla saa vaihtoehtoisesti kaks tulppaanikimppua, jotka ei kyllä valitettavasti sovellu seppelehommiin) omiin projekteihin ja kuljetella niitä mukana pitkin kyliä ja koulua. Sillä tavalla saat myös välteltyä koulun nettisivujen bannerin tekemistä, jota sulle yritetään kovasti yheksältä aamulla tuputtaa (sitä ei harmiksi voi vältellä loputtomiin, vaan kohdataan se Juulian kanssa heti hiihtoloman jälkeen). Mutta olipa kerran päähänpisto, josta syttyi inspiraatio ja kauniita kuvia Juulian ottamina, mutta niitä näkee joskus myöhemmin lisää (kumminkin unohan, mutta älkää syyttäkö minua siitä!). Ruususeppele herätti kuitenkin onnellisuuden tunteita minun lisäksi monissa muissakin (voi sitä selfieiden määrää...) opettajat mukaan lukien - muutama sai omankin ruusukkeen ja jatkoi elämää koulusta hämmentyneenä maljakkoa etsien. 

Kuvissa hihhuloimisen lisäksi oon myös saanu aikaseksi kuvata eilen sen kysymysten videovastauspostauksen vastustuksista huolimatta (Kasperi on vähän kiukutellu koti-ikäväänsä) ja tänään paremmalla menestyksellä kuvaillu my day -videoa, kerta mulla nyt on video-ominaisuuden omaava kamera lainassa (huomenna syleilen jo Akselia uudestaan).  Paljonpaljon editoitavaa, mutta taian kuitenki alottaa kuvien muokkaamisella ja pienellä Frendien maratoonilla.

12 kommenttia:

 1. Oi kuinka upea tuo ensimmäinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! niitä on siis lisää luvassa :)

   Poista
 2. Toivottavasti tulis äkkiä se videopostaus - ootan sitä NÄIN paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. molemmat videot tulossa asap! jos tekniikka ei vastusta, niin kysymyksiin tulee vastaukset huomenna, my day oottaa varmaan ens viikkoon ehkä en tiiä :)

   Poista
 3. voi anna! ihana tuo ensimmäinen kuva!!!

  VastaaPoista
 4. Jee, kiva ku oot saanu tehtyä sen vastausvideon - ja oii, ootko tekemässä my day-videota? Kiwaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo molemmat videot pittää enää vaan editoida! vastaukset tulee ulos tänään :)

   Poista
 5. Missä vastausvideo on? Nyyh :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tulossa! tekniikka vähän vastustelee taas, niin siksi kestää :(

   Poista
 6. Sussa on jotain samaa mitä Anna Paquinissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama etunimi ja vaaleat hiukset? :D kiitos kai!

   Poista