keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kerrankin ajoissa kyydissä mukana


Mitä ylellisyyttä! Onko väärin, jos myöntää syöneensä ekaa kertaa oikeita macaronseja? Kerran me vaivalla väännettiin Pinjan kanssa muutamia, mutta ei ne maistunu miltään verrattuna näihin - tykkäsin hulluna tuosta pinkistä (vadelmasta), vaikka mielettömänä yllättäjänä oli tuo tummanpunanen (sinihomejuusto). Isoäiti kävi viime viikon lopulla mutkan Helsingissä ja vieraili meiän sukulaisen Konditoria ph7ssä, mistä me saatiin sitten tämmösiä tuliaiseksi. Tämä lisättynä innostukseen viikonloppuna häämöttävää Oulun shoppailureissua, ens viikolla alkavaa pääsiäisleiriä ja sitten toukokuun alussa olevaa Tampereen reissua kohtaan, minun päivä on ollu huomattavasti parempi eiliseen verrattuna. Polvi ei tietenkään oo ok, mutta kävin ostamassa särkylääkkeitä ja Bacibactia sen hoitoa varten, että eiköhän tämä tästä (oikeasti ne rikki menneet housut ärsyttää eniten). Huomenna ois luvassa jotain normaaleista koulupäivistä poikkeavaa, koska mulla on ensin pitkä nuorisovaltuuston kokous, josta aattelin vielä ehtiä meiän koulun opiskelijakunnan kuukausikokoukseen. 

Leikin myös tässä hetken jos toisenkin ulkoasun kanssa, mutta päädyimpä nyt kuitenki tähän samaan vanhaan, mikä on pyöriny mukana jo jonku aikaa. Harkittin hetken sivupalkin laittamista, mutta se sitten jäi ajatuksen tasolle. Banneri saattaa lähiaikoina muuttua, jos vaan jonkulainen inspis tulee, mutta näillä mennään. 

2 kommenttia:

  1. Ph7 kyllä olis ansainnu jatkopaikan suomen parhaan leipomon kohalla. :-D näyttää ihanalta ja mäki mieluiten maistaisin kaikkia.. Mäki meen ouluun vklp!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaikutan varmasti tosi hyvältä sukulaiselta, ko en ees tienny, että se on kilpaillu semmosessa! :D nuo kyllä oli superhyviä, että eiku vaan helsinkiin tai tuusulaan (?) mussuttelemaan kaikkea hyvää. haha mikä sattuma! me mennään ostamaan naisväelle mekkoja lotan lakkiaisiin :)

      Poista