maanantai 21. huhtikuuta 2014

Lähtölaskenta kevään Akselille


Pääsiäinen alkaa olla jo ohi, vaikka sainkin vielä tänään kotiinkuljetuksella kolme suklaamunaa. Huomenna ajelen ekaa kertaa tälle vuodelle Vespalla kouluun ja partioviikon kunniaksi otan mukaani myös partiohuivin, koska sille on huomenna käyttöä koulussa. Pitäis jaksaa vielä panostaa kouluun muutama hassu päivä ja ens viikolla onki sitte jo vappu ja se viikonloppu, kun me vihdoin Lidian kanssa otetaan suunnaksi Tampere. Oon aika innoissani!

Rehellisesti sanottuna mulla vähän pelottaa tällä hetkellä - ei itseni, vaan Akselin. Meidän tiet on eroamassa. Me pistettiin tänään tilaukseen mulle uusi kamera ja Akselille on mahdollisesti löytyny jo uusi koti, minne se lähtee totuttelemaan pariksi päiväksi (onneksi mulla on kuitenkin muutama kuva, jotka voin postata Akselin ollessa muualla). Ehkä siellä sen nimi unohdetaan, muutetaan toiseksi tai sitten se on vaan kamera. Niinhän se on, vaan kamera. Oon vaan hurjasti kokenu sen kanssa kaikkea ja seikkaillu vaikka missä, niin kyllähän vaihtaminen uuteen hermostuttaa - uusi kamera ja uudet kujeet, mutta uskon kyllä, että tutustun siihen nopeasti. Lotan lakkiaisissa viimeistään käytän sitten yhtä hyvin ko tätä. :)

Uuden jännittämistä purkamaan lenkille. Än, yy, tee, nyt!

3 kommenttia:

 1. tamperetamperetampere vappuna? coool! saatamma törmäillä, miul tulee yks kaveri kans pohjosesta sillo majailemaan tänne :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeastaan 3. toukokuuta oon siellä kirkko 2020 -seminaarissa! voisin varuilta ottaa sen vyön mukaan, jos vaikka törmättäis :)

   Poista
  2. jooooo laitaha viestiä sillo si kun pyörin ympäri kaupunkii kuitennii! :)

   Poista