sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Minä rakastan sua niin että sattuu


Ripari oli ja meni. 7 päivää, keskellä metsää, 32 tyttöä ja yksi mies. Ihan huippua. Elämys, tosiaanki. Leiriin kuulu paljon naurua, laulua, halauksia, ajatuksia, oppimista, laatikoita, ikkunanavausprojekteja, korikiipeilyä ja muuta kaikkea aivan mahtavaa. Mutta olihan se henkisesti raskaskin, omien muistojen ja kokemuksien takia - varsinkin mulle, kun tiistaina kolahti ja pahasti. Mutta riparista selviää, mutta ei pääse koskaan yli.
Mulle on ihan sama, kuin sekolta meiän ripari tuntuu, mutta mulle se merkkas hirmusen paljon.

Mie en tajua, mikä ongelma tuolla kuvalla on, ku se ei suostu menemään oikein. :(

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. no eikö riparilla yleensäkki tapahu vaikka ja mitä? :o

   Poista
 2. tuo oli tosi hyvin sanottu, että riparista selviää, mutta ei pääse koskaan yli <3 mie olin kans norkulla riparilla tänä kesänä ja tunnen teiän riparilta papin ja nuorisotyönohjaajan ja vähän muitaki :D toivottavasti sulla oli yhtä ihana ripari ko mullaki ja nautit siitä ajasta ku sai vaan olla (: haluisin niiin tutustua suhun paremmin ! hyvää kesän jatkoa ja muista että sie olet ihana ihminen <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie oikeastaan tunsin papin, nuorisotyönohjaajan, ainaki yhen isosen ja avustajan + monta leiriläistä ennen leiriä, joten siinä ei paljoa voinu tutustua uusiin - mutta paremmin pysty! ihana ripari silti :) ja jos haluaa tutustua, niin eikö se oo vaan tulla puhumaan ja tutustua? :)

   Poista
 3. Oivripari kyllä on maailman parhain kokemus ikinä! Kaikista parasta on just ko tutustuu uusiin ihmisiin ja usei alkaa ymmärtää asioita paljo paremmin :---) ! Ootko muuten menossa ens vuonna sinne seurakunnan nuorten euroopanreissulle? Ja missä sun ripari muuten oli:-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on! huomasin ite, että aloin ajattelemaan toosi paljon enemmän ja syvällisiä - jonka takia minusta nyt haluttais pappia... :D en oo aatellu mennä millekkään euroopanreissulle, oon reissannu liikaa. ripari oli norkulla :)

   Poista
 4. eikö teillä ollu yhtäään poikia riparilla ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei, joka voi kuulostaa aika kummalliselta. sille oli hakenu kaks poikaa, mutta niitä ei oltu sitte otettu sinne ja ihan hyvä vain. kuulosti itellekki eka korvaan kummalliselta, mutta eihän sillä oo väliä, miltä se loppujen lopuksi kuulostaa, jos ripari itessään merkkaa mulle ja muille meiän ryhmäläisille paljon. :)

   Poista