lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kollegoja, kaksosia ja kumppaneita


Laskeskelin tänään, että viisi vuotta tulee tänä vuonna täyteen blogin parissa. En oo kuitenkaan koskaan ollu missään sen takia, että mie bloggaan, joten tänään tuli taas koettua jotain uutta ja ihmeellistä! Iina alko jokunen aika sitten kyselemään puskaradiossa rovaniemeläisten bloggaajien olemassaoloa ja kun muutama bloggaaja löyty, yhteisen blogitapaamisen suunnittelu alko Cafe & Bar 21:sen yhteistyöhalukkuuden voimalla. Mukana yhteistyössä meillä oli myös Vero Moda ja Vila, joissa aluksi käytiin shoppailemassa, ennen herkkujen mussuttelua.


Kuten varmaan moni tietää, en todellakaan oo mitään shoppailijatyyppiä. Niinko sanoin tuolla tytöillekki, en tiiä vaatteista, meikeistä tai hiuksista paljon mitään eli muodista ylipäätään on ihan turha puhua mulle (välillä vähän noloa myöntää). On kuitenki pakko myöntää, että tänään oli ihan hauskaa. Uudet ihmiset oli niin paljon helpompi kohdata, kun pystyttiin yhdessä ihastelemaan uusia farkkupaitoja, kevätmekkoja ja -takkeja. 

Mulla oli missiona löytää vihdoin kiva kevättakki, enkä ollu ainoa niillä linjoilla olevia, koska lopulta päädyttiin useamman bloggaajatoverin kanssa sovittelemaan samaa takkia, vaikka lopulta vaan yks tais sellaisen kotiuttaa. Iidan kanssa innostuttiin myös sovittelemaan ihania perhosmekkoja maksikoossa, joka jäi kyllä mulla vähän kaivelemaan, vaikka ihan rehellisesti sanottuna en ehkä tartte sellaista mekkoa mihinkään, kun vaatekaappi on räjähtämispisteessä. Melkosia tekstiilikaksosia siis oli bongailtavissa sovituskopeilta!

Ennen Vero Modasta Vilaan siirtymistä Iida houkutteli sovittamaan minut myös mustapohjasta takkia valkosilla ruutukuvioilla, jonka lopulta kotiutin onnellisena koko päivän ainoana vaateostoksena. Moni ihana vaate jäi kyllä Vilaan, kun pihistelijä-Anna pisti jarrut päälle shoppailun suhteen - lähiaikoina on kyllä silti pakko palata!Epämukavuusalueelta siirryttiin nopeasti mukavuusalueelle, kun mentiin koko porukalla vielä Cafe & Bar 21:seen herkuttelemaan (ja ottamaan esteettisiä ja mulle tyypillisiä ruokakuvia). Niinko sanoin, en oo aiemmin ollu tekemässä mitään muiden bloggaajien kanssa, joten oli hauska huomata, miten ruokien pöytään tultua kaikki oli puhelimet tai kamerat kädessä ottamassa ihan hulluna kuvia - tuli vähän semmonen "Jes, en oo ainoa!" -fiilis. Vaikka yleensä julkisilla paikoilla ollessa vähän nolottaa ehkä vieläkin kaivaa kamera esiin ja ottaa muutamat räpsyt, niin ihana vertaistuki kyllä helpotti tänään, eikä muita kahvilassa olevia tullu ajateltua, kun oli niin kivaa. Ruoka oli 21:selle tyypillisesti ihan taivaallista, enkä todellakaan katunu päätöstä ottaa savulohi-oliivi-salaattia! 

Sitä paitsi meillä oli ihan törkeän kivaa niin upeissa puitteissa, että ei rajaa! Oon niin onnellinen siitä, että vuosi toisensa jälkeen saan blogin kautta elämääni hienoja ihmisiä, joihin en ehkä muuten tutustuis. Tänään tuli tutustuttua tyttöihin, joiden kanssa aiotaan vielä jatkossaki nähä ja tehä juttuja yhessä. Osa meistä on vielä nyt illalla jatkanu Bar & Lounge Sfääriin, jossa on Ladies night sisältäen vähän muotia, arvontoja ja tietysti Hunksit. (Kyllä viiminen viikko alaikäsenä on vaikein.)


Kuvassa vasemmalta oikealle ihanat "kollegat" Emma, Netta, Nelli, Saara-Maria, Iina ja Iida (jolta lainasin muutamaa kuvaa). Kiitos vielä huipusta seurasta teille ♥

Jos oot rovaniemeläinen bloggaaja ja et oo nähny Facebookissa vilahtelevan tämän blogitapaamisen suunnittelemista, mutta haluaisit olla mukana ens kerralla, niin laita kommenttia tulemaan! Ei vaan tiietä kaikkia bloggaajia, mutta ens kerralla sieki voit tulla mukkaan :)

8 kommenttia:

 1. Minä mukaan tämä vaikuttaa erittäin kivalta jutulta! :3 (oletan että riittää kun kommgntoin tänne ja löydän lisäohjeet sitten jostain mystisesti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa toivottavasti löydät nyt itsesi jostain mystisesti! :)

   Poista
 2. Oli niin mukava tavata sinut ja viettää aikaa porukalla! Toivottavasti otetaan taas pian uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii niin sinutki! oon miettinykki, törmätäänkö me koskaan :) pakko ottaa kohta uusiksi!

   Poista
 3. Täältä löytyy yksi joka on kyllä kiinnostunut blogitapahtumista Rovaniemen alueella! Näyttää todella kivalta kuvien perusteella tää teidän blogitapaaminen :-)

  http://elviiraoona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritänpä saaha lisättyä sinut meiän bloggaajien ryhmään! :)

   Poista
 4. Haha, kyllä osui ja uppos toi sun maininta "Kyllä viiminen viikko alaikäsenä on vaikein." :D Itellä sattuu olemaan just huomenna se päivä, kun oon viimein täysi-ikäinen, ja tuntuu että viime viikolla olisi ollut kaikkea mahdollista kivaa, mihin en itse päässyt osallistumaan alaikäisyyden takia! (mm. Jenni Vartiaisen ikärajallinen keikka..) No, ehkä tässä vielä ehtii käydä ihan kyllästymiseen asti niillä keikoilla ja baareissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi hyvää synttäriä ♥ viiminen viikko oikeasti ON vaikein ja nyt paria päivää ennen alkaa jo kuumottelemaan... mutta onneksi viikonloppuna on antti tuisku ja eskarihaaveet toteutuu, kun pääsen sen keikalle! :)

   Poista