sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Do you think we'll be in love forever?


Mikä oliskaan parempi tapa viettää viimeistä sunnuntaita ennen viimeistä viiden päivän koulurutistusta ko siivoamalla huonetta? Pommiksi räjähtänyttä kun ei kovin jaksaisi enää katella, kun lattialta löytyy kaikkea mahdollista kokouspapereista rinkkaan, pöytäpintoja ei näy ollenkaan ja maljakossa on aikoja sitten kupsahtaneita kukkia. Niimpä laitoin Lana Del Reyn soimaan vanhasta CD-soittimestani (johon sisältyy maailman surkein radiomahdollisuus ja C-kasetitkin menee vieltä tähän kapistukseen) ja pistin toimeksi!

Eilen tapahtui hurjasti mukavia asioita, joihin ainakin kuuluu erinäiset sydänkohtaukset, ihan liian kallis laukku, uusi pitsipaita, mukavia ihmisiä, hetken mielijohteet ja perheen juustoilta carpacciolla ja epämääräisellä rucolasalaatilla, joista kuvatkin piti räpsäistä (voisin tätä menoa muuttaa blogin kohta ruokablogiksi....). :)

Ens viikko on niin täynnä ko olla ja voi! Hurjasti pitäisi ehtiä tehä vielä asioita ennen joululomaa ja ihania ihmisiä kalenterin mukaan saan tapailla kalliiden kahvien ja ruoka-annosten ääressä päivästä toiseen (pidän kovasti tästä ). Jos nyt rehellisiä ollaan, niin melkein puolet joululahjoistakin on hankkimatta ja pikkunen paniikki alkaa syntyä myös meiän luokan joulujuhlaesityksen osalta. 

Nyt kuitenkin viimisetkin tavarat paikoilleen, että pääsen koristelemaan ja kokoamaan piparkakkutalon! :)

4 kommenttia:

 1. sydänkohtaukset, ihan liian kallis laukku, uusi pitsipaita, mukavia ihmisiä, parasta <3
  t. ei niin sydänkohtauksia saanut laukun vuoksi :3

  VastaaPoista
 2. Ehtisitkö postaamaan joulukuun kuun kuusi soivaa ennen joulua? Jos se sisältää paljon joululauluja nii niitä on vähän tylsä kuunnella joulun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti! ymmärrän kyllä yskän ja aattelinkin oikeastaan laittaa sen tulemaan paikkoin, kun oon kuunnellu ihan hulluna musiikkia nytten :)

   Poista