lauantai 27. joulukuuta 2014

Kun joulu oli


Vähän alkaa jo tuntua siltä, että joulu taitaa olla jo ohi. Mie oon ainaki nauttinu täysin rinnoin (en oo ikinä ymmärtäny tuota kielikuvaa...) porkkanalaatikosta, lomasta, suklaasta, perheestä ja pitkään nukkumisesta ja onneksi sitä on vielä luvassa lisää. Me ollaan melkein joka päivä katottu vanhoja piirrettyjä enemmän ja vähemmän toimivilta VHSiltä ja jokasena päivänä aaton jälkeen ollaan käyty syömässä isovanhempien luona jouluateriaa aina uudestaan ja uudestaan ja viivytty kylässä myöhään. Lahjoja tuli tänäkin vuonna ihan hirrrmusen paljon, mutta suurin osa niistä oliki semmosia, mitkä on mulle hyödyksi sitte kotoa muuttaessa. 

Joulu on ohi jo silläkin tavalla, että tänään ois tarkotus nähdä Lidiaa ihmisten ilmoilla. Ei voi enää vaan löllötellä kotona, vaan sosiaalinen elämä ja alennusmyynnit kutsuu (vaikka jälkimmäisestä en kamalasti tykkääkkään). Oon myös kerranki ajoissa alkanu vääntämään vuosikoostetta, koska viikon päästähän eletään jo hyvää vauhtia ensi vuotta! Nyt kuitenkin oisin lumisten maisemien seikkailun kaipuisessa tilassa, koska maanantaina ois tarkotus ottaa kuviskoulun päättötyöhön talvikuvia ja paikka on edelleen vähän hakusessa...

Miten teiän joulu on menny? Kaipaatteko lahjojen esittelyä? :)

10 kommenttia:

 1. Ihanaihana joulufiilis välittyy noista kuvista ja toi himmeli on ylisöpö! Henk koht tykkään lahjojen esittelyistä, joten pistä ihmeessä jos vain jaksat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia ♥ himmeli on itseasiassa isoäidin käsialaa ja noita oli MONTA! jotku sitte on taitavia :) kyllä se lahjojen esittely tullee!

   Poista
 2. Joo tee lahjojen esittely! Tykkään ihan hirmusesti nähä aina et mitä toiset on saanu lahjaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miepä teen! itekki tykkään kattoa aina niitä postauksia :)

   Poista
 3. Lahjojen esittely olis kiva! :)

  VastaaPoista
 4. Tee ihmeessä lahjojen esittely :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. absolutely! sille on kysyntää ilmeisesti :)

   Poista
 5. Ihana postaus! Ja juu, tee lahjojen esittely! :)

  VastaaPoista