tiistai 23. joulukuuta 2014

Stressipallon henkiinherääminen


Hei muistaako joku vielä minut, punaista huulipunaa käyttävän nuoren naisen, joka on ollut kamalan stressaantunut ja kiireinen viimiset parikymmentä päivää? Oon elossa. Selvisin niistä elämäni kiireisimmistä päivistä ja tänään on ollu ensimmäinen päivä pitkään aikaan, että en oo tehny mittään. Heräsin aamulla ihan höpöön tunteeseen, ettei mulla oo koko päivänä mitään tekemistä. Mitä ihmiset tekee yleensä kotona, kun voi tehä mitä haluaa? Ite tulin siihen tulokseen, että oon yöpaidassa koko päivän. En tee oikeasti yhtään mittään järkevää ja vaan Juulian sanoin rentoudun.

Oon siis soittanu eilen ihanilta ihmisiltä saamastani nuottikirjasta joululauluja monta tuntia putkeen. Oon myös suurkuluttanu Yle Areenaa kattomalla SuomiLOVEa ja Sykettä. Vaikka varsinki SuomiLOVE onki saanu ajattelemaan oman elämän arvoja ja tilannetta, vaikuttavin juttu on ehdottomasti tänään ollu meiän seurakunnan nuorillekin lähetetty kirje maasai-tyttöjen tilanteesta. En kiellä, etteikö kyyneleet ois noussu silmiin ko tajusin, että pelkästään sillä, että me ollaan meiän seurakunnan nuorten kanssa kierretty laulamassa ihmisten ovilla, me ollaan autettu ihan konkreettisesti niitäkin nuoria tyttöjä, jotka heidän isänsä ovat laittaneet myyntiin, että saavat vastineeksi lehmän. 

Miksi en jo julkassu eilen, miksi?

2 kommenttia:

  1. Voitko tehdä joululahjavideopostauksen tänäkin vuonna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ois kiva tehä, mutta minun koneen kunto on vähän huono nyt ja videon tekeminen sillä on työlästä, niin pittää vähän kattoa! oon kuitenki tekemässä toista jouluaiheista videoa :)

      Poista